Libnet.ro
UNICEF

10:30

EURO 2016. Smiley a plecat la Paris sa sustina echipa nationala. Este incredibil cu cine s-a fotografiat - FOTO

Antena3 Antena3,
EURO 2016. Smiley a plecat la Paris sa sustina echipa nationala. Este incredibil cu cine s-a fotografiat - FOTO

Smiley a plecat la Paris ca sa fie alaturi de tricolori pe Stade de France in meciul de debut de la Euro 2016, Franta - Romania. Desi, suporterii echipelor adversare ar trebui sa se evite reciproc,. continuă pe Antena3

EURO 2016. Smiley a plecat la Paris sa sustina echipa nationala. Este incredibil cu cine s-a fotografiat - FOTO

Smiley a plecat la Paris ca sa fie alaturi de tricolori pe Stade de France in meciul de debut de la Euro 2016, Franta - Romania. Desi, suporterii echipelor adversare ar trebui sa se evite reciproc,.

Stat Islamic, unde esti?: Confruntari violente au avut loc in Franta, intre suporterii englezi si politie, inainte de inceperea Euro 2016 (VIDEO)

Confruntari violente au avut loc in noaptea de joi spre vineri, in Marsilia, intre suporterii englezi, veniti sa isi sustina echipa nationala la Campionatul European de fotbal, locuitori.

FOTO EXCLUSIVE. EURO 2016: Ultima zi a pregatirilor pentru turneul final

La Paris, joi s-a simtit pentru prima data atmosfera si tensiunea apropierii debutului Euro 2016. Prima parte a zilei a fost dedicata unei actiuni care s-a derulat chiar la Ambasada Romaniei la Paris unde a fost inaugurata Casa Romaniei in premiera. Pe durata sederii nationalei romane la competitie foste glorii ale fotbalului romanesc, artisti, oameni politici iubitori ai fotbalului vor avea posibilitatea sa mearga la Ambasada Romaniei din Paris unde vor putea vizita un muzeu cu poze inedite realizate de-a lungul istoriei fotbalului romanesc la nivel de nationala.

IRES: 50% dintre romani cred ca echipa nationala de fotbal va ajunge in optimi la EURO 2016

Aproape jumatate dintre romanii care se declara interesati de turneul final Euro 2016 cred ca echipa nationala de fotbal a Romaniei va ajunge in optimi, potrivit unui studiu IRES, citat de Mediafax. Nicusor Stanciu este jucatorul preferat din lotul echipei nationale.

MULTIMEDIA - Prezentare Euro 2016: Romania, cenusareasa sau surpriza? - Stadioanele din Franta care vor gazdui turneul final

Calificata la turneul final european dupa o pauza de opt ani, nationala Romaniei va deschide balul de la EURO 2016 intr-o partida cu Franta, tara gazda a intrecerii vineri, de la ora 22:00). Tricolorii si-au propus sa fie una din surprizele placute ale turneului, punctul forte al echipei lui Anghel Iordanescu fiind defensiva prima reprezentativa a primit doar doua goluri in preliminarii). Euro se va disputa in perioada 10 iunie 10 iulie, iar meciurile vor fi gazduite pe 10 stadioane, unele noi, altele renovate special pentru acest turneu.

Romania-Franta: incurajarea lui Daenerys pentru echipa nationala te va face sa razi in hohote

Euro 2016 incepe vineri, odata cu meciul Romania Franta, iar reactiile internaute deja au inceput sa apara. Noua ne-a atras atentia cea de mai sus, in mod deosebit. Motivul e simplu: nu e doar despre mult-asteptatul meci Romania Franta, ci si despre unul dintre cele mai dragi personaje din Game of Thrones, Daenerys [].

ROMANIA - FRANTA LIVE LA EURO 2016. Superstitii din tabara tricolorilor. Ardeiul lui Chiriches si morocanosii Stanciu si Alibec

Dincolo de programul oficial impus de selectioner, pe care jucatorii trebuie sa-l urmeze la milimetru, echipa nationala e si o colectie de tabieturi si superstitii, scrie GSP.

Alerta cu bomba la metroul din Paris, cu cateva ore inainte de inceperea EURO 2016. Roman din capitala Frantei: Am fost anuntati ca s-a gasit un obiect suspect si ca trebuie sa coboram (VIDEO)

Panica la Paris iniante de Euro 2016. O alerta cu bomba a fost emisa vineri la metroul din Capitala franceza. Oamenii care circulau cu metroul au fost sfatuiti sa iasa la suprafata, dupa ce li s-a tr.

ALERTA MAXIMA. EURO 2016: Un posibil atac armat la Paris, sinonim cu intreruperea competitiei

Cu doua zile inaintea startului Euro 2016, temerile organizatorilor cresc la gandul unor noi atentate teroriste, asa cum s-a intamplat in 13 noiembrie 2015.

Klaus Iohannis, mesaj de sustinere pentru echipa nationala: Tricolorii sa faca o figura cat mai frumoasa. Hai, Romania!

Campionatul European de Fotbal 2016 este la un pas de a incepe, cu meciul de debut dintre Frata si echipa nationala a Romaniei, partida jucata pe Stade de France. Alaturi de echipa nationalp este si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )