Libnet.ro
UNICEF

12:00

Alerta cu bomba la metroul din Paris, cu cateva ore inainte de inceperea EURO 2016. Roman din capitala Frantei: Am fost anuntati ca s-a gasit un obiect suspect si ca trebuie sa coboram (VIDEO)

B1 B1,
Alerta cu bomba la metroul din Paris, cu cateva ore inainte de inceperea EURO 2016. Roman din capitala Frantei: Am fost anuntati ca s-a gasit un obiect suspect si ca trebuie sa coboram (VIDEO)

Panica la Paris iniante de Euro 2016. O alerta cu bomba a fost emisa vineri la metroul din Capitala franceza. Oamenii care circulau cu metroul au fost sfatuiti sa iasa la suprafata, dupa ce li s-a tr. continuă pe B1

EURO 2016. Cum arata Stade de France cu cateva ore inainte de meci. Pregatiri de ultima ora pentru suporterii romani!

Franta - Romania, meciul de debut al Campionatului European, se va disputa in aceasta seara, incepand cu ora 22:00, pe Stade de France, eveniment la care vor lua parte peste 15.

EURO 2016. O sala de presa de la Stade de France, evacuata cu cinci ore inainte de Franta - Romania, intr-un control de rutina

O sala de presa de la Stade de France a fost evacuata pentru scurt timp, vineri, cu cinci ore inainte de meciul Franta - Romania, din deschiderea Campionatului European, pentru un control de.

Greva in Franta: Cel mai mare aeroport, blocat cu cateva zile inainte de startul EURO 2016 (VIDEO)

Cel mai mare aeroport al Frantei, blocat cu cateva zile inainte de startul EURO 2016. Sute de sindicalisti au blocat caile de acces la terminalele 2E si 2F ale aeroportului Roissy-Charles de Gaulle.

Un nou termen pentru finalizarea lucrarilor la metroul din Drumul Taberei

Metroul din Drumul Taberei ar putea fi functional pe Magistrala 5 de la mijlocul anului 2017, acest termen fiind unul realist, a declarat, marti, ministrul Transporturilor, Dan Costescu, pe santierul Magistralei 5 de metrou.

Ministrul Transporturilor: Noul termen pentru a circula cu metroul din Drumul Taberei este jumatatea anului 2017

Metroul din Drumul Taberei ar putea fi functional pe Magistrala 5 de la mijlocul anului 2017, acest termen fiind unul realist, a declarat, marti, ministrul Transporturilor, Dan Costescu, pe santierul Magistralei 5 de metrou, potrivit Agerpres.

Noul termen pentru a circula cu metroul din Drumul Taberei este jumatatea anului 2017

Metroul din Drumul Taberei ar putea fi functional pe Magistrala 5 de la mijlocul anului 2017, acest a declarat, astazi ministrul Transporturilor, Dan Costescu, pe santierul Magistralei 5 de metrou.

Acest batran asteapta in fiecare zi la metroul din Bucuresti. O tanara s-a apropiat de el si a aflat ceva cutremurator

Un batran cu baston, palarie si o sacosa alb in mana poate fi vazut aproape zilnic la metroul din Bucuresti. Povestea lui a impresionat mii de oameni pe retelele de socializare. Pe.

CORESPONDENTA din Franta: Ultimele ore pana la startul EURO 2016

Mai sunt cateva ore pana la festivitatea de deschidere oficiala a Campionatului European 2016. incepand cu ora 17:30, ora locala, fanii prezenti in Fan Zone, care au bilet la meci, vor fi directionati catre stadion.

Suporterii romani vor avea un sector propriu la Fanzone-ul de langa Turnul Eiffel din Paris

Suporterii romani vor avea pentru prima oara in istoria participarilor echipei nationale de fotbal la turneele finale un sector propriu in cadrul Fanzone-ului de langa Turnul Eiffel din Paris, loc unde acestia vor putea urmari pe un ecran gigantic partidele de la EURO 2016, informeaza, miercuri, site-ul oficial al FRF.

Curtea de Apel din Paris: Gregorian Bivolaru poate fi extradat in Romania

Curtea de Apel din Paris a acceptat ca Gregorian Bivolaru sa fie extradat. Decizia nu e definitiva. Gregorian Bivolaru se afla custodia autoritatilor franceze. Acesta a fost prins de politie in Franta, pe.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )