Libnet.ro
UNICEF

23:00

EURO 2020. Cu cine ar cadea Romania in grupa, daca trece de baraj. Franta, in grupa cu Germania si Portugalia

Antena3 Antena3,
EURO 2020. Cu cine ar cadea Romania in grupa, daca trece de baraj. Franta, in grupa cu Germania si Portugalia

Nationala Romaniei va evolua in Grupa C, alaturi de Olanda, Ucraina si Austria, daca va reusi sa se califice la EURO 2020 la fotbal, potrivit tragerii la sorti efectuate sambata la Complexul. continuă pe Antena3

Grupele pentru EURO 2020, trase la sorti la Bucuresti. Ce adversare ies in calea Romaniei, in cazul in care tricolorii trec cu bine de playoff Care este GRUPA DE SOC a turneului

Grupele pentru EURO 2020 au fost trase la sorti, sambata, la Bucuresti. Daca va trece de playoff-ul cu Islanda si invingatoarea dintre Ungaria si Polonia, Romania va fi repartizata in Grupa C, unde isi va.

Prima reactie a lui Mirel Radoi, dupa ce aflat grupa posibila pentru Romania la EURO 2020: Degeaba vorbim despre turneul final... Selectionerul, despre prezenta lui Contra la tragere

Mirel Radoi a subliniat, sambata seara, dupa tragerea la sorti a grupelor pentru EURO 2020, ca degeaba vorbim despre turneul final, pentru ca, inainte de toate, trebuie sa trecem de playoff-ul pentru.

Mirel Radoi despre posibila grupa a Romaniei la EURO 2020: Accesibila

Romania a avut doi selectioneri la tragerea la sorti a grupelor turneului final al EURO 2020, desi la ora evenimentului desfasurat la Romexpo tricolorii nu sunt siguri de prezenta la Campionatului European.

Tragerea la sorti a grupelor EURO 2020. Olanda, Austria si Ucraina vor fi adversarii Romaniei (daca ne calificam). Grupa Mortii trasa la Bucuresti

De la 19:00 a transmis live text de la Romexpo tragerea la sorti a grupelor turneului final EURO 2020.

Proteste ale stelistilor la tragerea la sorti pentru Euro 2020: FCSB is not Steaua!

FCSB is not Steaua! Este mesajul care a impanzit Bucurestiul inainte de tragerea la sorti pentru Euro 2020. Suporterii stelisti din Peluza Sud le-au oferit cate un pliant fiecarui membru care va participa la tragerea la sorti pentru Euro 2020, pentru a atrage atentia asupra situatiei prin care trece cel mai titrat club de fotbal .

Treaba romaneasca. Alte patru stadioane propuse UEFA pentru pregatirea echipelor la EURO 2020

Romania si-a asumat in fata UEFA ca pe langa Arena Nationala, stadion care va gazdui patru meciuri la EURO 2020, vor mai exista si alte trei stadioane de antrenament pentru echipele ajunse la Bucuresti.

FRF se arata depasita de situatia din Romania si propune alte stadioane pentru EURO 2020

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, a anuntat ca se schimba planul de organizare pentru gazduirea unor meciuri de la EURO 2020.

Pregatirile Bucurestiului pentru EURO 2020, criticate in presa elevetiana: Romania, tara gazda a turneului final, nu are nici echipa calificata, iar infrastructura nu e gata

Presa elvetiana a creionat un articol destul de critic la adresa Romaniei, despre care spune ca, desi gazduieste atat tragerea la sorti pentru EURO 2020, cat si o parte din meciurile de la turneul final, nu ar.

HOROSCOPUL iubirii in 2020. Cine intalneste MAREA DRAGOSTE anul viitor

HOROSCOPUL iubirii in 2020. Cine intalneste MAREA DRAGOSTE anul viitor? Sigur va intrebati acest lucru. Astrologii sustin ca 2020 va fi anul dragostei. Va aflati, oare, pruintre cei care vor intalni.

Tragerea la sorti a grupelor EURO 2020. Pas cu pas, desfasuratorul evenimentului de la Romexpo

Bucurestiul gazduieste, sambata seara, de la ora 19:00, tragerea la sorti a grupelor turneului final EURO 2020.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )