Libnet.ro
UNICEF

01:05

Exces de putere: Afacerile familiei lui Ioan Rus si schemele prin care a ajuns la banii statului

Antena3 Antena3,
Exces de putere: Afacerile familiei lui Ioan Rus si schemele prin care a ajuns la banii statului

Oana Stancu a prezentat, in editia de vineri a emisiunii Exces de putere, afacerile familiei ministrului demisionar de la Transporturi, Ioan Rus, precum si schemele prin care a ajuns sa incheie contracte cu statul. continuă pe Antena3

Mircea Badea: Ioan Rus este un om foarte rau, extrem de incapatanat, orgolios, ingust, fixist. Este o combinatie oribila

Mircea Badea a comentat, in pasa de joi cu emisiunea Sinteza Zilei, declaratia facuta de Ioan Rus. Mircea Badea a povestit ca el stie de cel putin 12 - 13 ani cine este Ioan Rus. Eu despre domnul Rus.

FOTO Despre copiii si femeile din viata lui Ioan Rus. Nora din Liga sexy si cadourile pentru fiul negolan

Ioan Rus a declarat despre copiii romanilor plecati la munca in strainatate ca devin golani, iar nevestele curve. Pe de alta parte, fiul sau, Alexandru Rus, traieste de ani buni cu o tanara care a devenit cunoscuta pentru participarea la Liga Sexy de la GSPTV. Fata de alti copii golani, fiii lui Ioan Rus au primit cadou un hotel de la parintele lor, iar ginerelesau este cel mai mare investitor imobiliar din oras.

Victor Ponta anunta pe Facebook ca a acceptat demisia lui Ioan Rus din functia de ministru al Transporturilor

Victor Ponta anunta pe Facebook ca a acceptat demisia lui Ioan Rus din functia de ministru al Transporturilor, iar inlocuitorul acestuia va fi discutat saptamana viitoare. Premierul Ponta a scris pe contul sau de Facebook ca regreta situatia generata de declaratiile dlui Ioan Rus.

Reactii ale romanilor din diaspora, la jignirea adusa de Ioan Rus: Nu toti copiii ajung golani, dureros este ca unii golani ajung ministri

Jignirea adusa de ministrul Ioan Rus romanilor care lucreaza in strainatate a starnit un val de idignare in diaspora. Pana aceste specimene sunt la guvernare sigur romanii din afara granitelor raman in strainatate!!, Nu toti copiii ajung golani, dureros este faptul ca unii golani ajung ministri - sunt cateva dintre mesajele postate pe Facebook, in grupuri ale comunitatilor de romani din diferite tari. De asemenea, pe Facebook circula din nou o fotografie cu fiul lui Ioan Rus si iubita sa. Replicile vin dupa ce ministrul social-democrat al Transporturilor, Ioan Rus, a spus aseara la Digi24 ca Romania are in jur de 1 milion de fierari, betonisti, zidari care lucreaza in strainatate, cu salariu de 1. 500 de euro din care copiii se fac golani acasa si nevasta-sa curva.

PMP cere demisia de dezonoare a ministrului Transporturilor: Ioan Rus a dat dovada de o nesimtire crasa, de grobianism, mitocanie, marlanie

PMP cere demisia ministrului Transporturilor Ioan Rus pentru declaratiile prin care ii insulta pe romanii din diaspora. Ioan Rus a dat dovada de o nesimtire crasa, de grobianism, mitocanie, marlanie, cum nu ne-am fi asteptat nici de la oameni fara educatia si studiile lui Ioan Rus, arata PMP intr-un comunicat de presa.

VIDEO Ministrul Ioan Rus i-a jignit in masa pe romanii din diaspora, cu doua zile inaintea votului asupra motiunii de cenzura: Au poate 1500 de Euro salariu. De banii astia copiii se fac golani acasa si nevasta-sa curva

Ministrul Transporturilor Ioan Rus a declarat miercuri seara la Digi24 ca romanii din diaspora lucreaza pe circa 1500 de euro, iar de banii astia copiii se fac golani acasa si nevasta-sa curva. Declaratia socanta vine la doar doua zile inaitea votului din Parlament pe motiunea de cenzura pe tema votului din diaspora de la alegerile prezidentiale. UPDATE: Cum explica Ministerul Transporturilor declaratia lui Ioan Rus: Domnia sa a dorit sa atraga atentia asupra unei realitati dure din Romania de astazi. De altfel, ministrul Rus a afirmat chiar in cadrul emisiunii, ca formularea folosita este o generalizare artistica, o licenta.

Ce trebuie sa faca noul ministru care-l va inlocui pe Ioan Rus la Transporturi

Indiferent cine va fi numit la Ministerul Transporturilor, acea persoana va trebui sa-si formeze o echipa manageriala deosebit de eficienta, anul 2015 fiind un moment-cheie pentru infrastructura romaneasca. Pornind de la prezumtia ca noul ministru va fi bine intentionat, Adevarul va propune o trecere in revista a prioritatilor pe care le va avea cel ce il va inlocui la Transporturi pe Ioan Rus.

Rezultatele campaniei suntgolan pornite de Adevarul - ce i-au transmis romanii lui Ioan Rus

Campania suntgolan de la Adevarul a pornit in urma afirmatiilor deja fostului ministru al Transporturilor, Ioan Rus. El a declarat ca cei plecati in strainatate au copii golani si neveste curve. Am lansat un apel pentru romani, sa trimita un mesaj cu hashtag-ul suntgolan.

Romanii din diaspora mai fac o victima politica: Ioan Rus. Filmul demisiei

Ioan Rus a demisionat din functia de ministru al Transporturilor dupa ce le-a facut curve pe sotiile romanilor plecati la munca in strainatate, iar pe copiii ramasi acasa i-a numit golani. Ioan Rus este al doilea lider al PSD maturat de diaspora, dupa Victor Ponta, infrant la alegerile prezidentiale.

Mircea Badea: Ma bucur ca Ioan Rus nu mai este ministru. L-am detestat pe domnul Rus de vreo 12 ani

Mircea Badea a comentat, in pasa din emisiunea 100 de minute, ca el il detesta pe Ioan Rus de cel putin 12 ani incoace si se bucura ca nu mai face parte din Guvern. Atat de mult am vorbit despre I.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )