Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mircea Badea: Ma bucur ca Ioan Rus nu mai este ministru. L-am detestat pe domnul Rus de vreo 12 ani

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Ma bucur ca Ioan Rus nu mai este ministru. L-am detestat pe domnul Rus de vreo 12 ani

Mircea Badea a comentat, in pasa din emisiunea 100 de minute, ca el il detesta pe Ioan Rus de cel putin 12 ani incoace si se bucura ca nu mai face parte din Guvern. Atat de mult am vorbit despre I. continuă pe Antena3

Victor Ponta anunta pe Facebook ca a acceptat demisia lui Ioan Rus din functia de ministru al Transporturilor

Victor Ponta anunta pe Facebook ca a acceptat demisia lui Ioan Rus din functia de ministru al Transporturilor, iar inlocuitorul acestuia va fi discutat saptamana viitoare. Premierul Ponta a scris pe contul sau de Facebook ca regreta situatia generata de declaratiile dlui Ioan Rus.

Presedintele FADERE, despre afirmatiile lui Ioan Rus: Analizam posibilitatea de a-i face plangere penala (VIDEO)

Presedintele FADERE, Daniel Tecu, a afirmat ca exista posibilitatea de a-i face plangere penala fostului ministru de Transporturi, Ioan Rus. imi este greu sa cred ca unui politician atat de vechi in politic.

Ioan Rus: Am sa cer primului ministru sa imi accepte demisia

Dupa declaratiile pe care le-a facut la un post de televiziune jignind romanii plecati peste hotare, ministrul Ioan Rus a sustinut in direct la Antena 3 ca ii va cere premierului sa ii accepte demisia. Asta.

Ludovic Orban: ii solicit premierului sa isi prezinte scuze pentru afirmatiile facute de Ioan Rus

Ludovic Orban a declarat, joi, de la Palatul Parlamentului, ca demisia lui Ioan Rus nu este suficienta si ca acesta ar trebui sa fie dat afara din PSD dar si ca partidul trebuie sa prezinte scuze.

Romanii din diaspora mai fac o victima politica: Ioan Rus. Filmul demisiei

Ioan Rus a demisionat din functia de ministru al Transporturilor dupa ce le-a facut curve pe sotiile romanilor plecati la munca in strainatate, iar pe copiii ramasi acasa i-a numit golani. Ioan Rus este al doilea lider al PSD maturat de diaspora, dupa Victor Ponta, infrant la alegerile prezidentiale.

Saracii copii bogati: Familia fostului ministru Ioan Rus da dovada de un stil de viata extravagant, in timp ce el jigneste romanii din diaspora (VIDEO)

In timp ce Ioan Rus jigneste public romanii care isi lasa rudele acasa pentru a merge in strainatate sa munceasca, familia sa da dovada de un stil de viata extravagant. Cei care s-au remarcat cel mai mult.

Ioan Rus, reclamat la CNCD de Mircea Geoana

PSRO, formatiunea politica a lui Mircea Geoana a sesizat Consiliului National al Discriminarii CNCD) referitoare la declaratia ministrului Ioan Rus prin care au fost jigniti milioane de romani.

Victor Ponta: Ioan Rus si-a dat demisia din functia de ministru al Transporturilor

Premierul Victor Ponta a anuntat, printr-o postare pe pagina personala de Facebook, ca ministrul Transporturilor, Ioan Rus, si-a dat demisa, joi, in cadrul intalnirii pe care cei doi au avut-o la Palatul Victoria.

Rezultatele campaniei suntgolan pornite de Adevarul - ce i-au transmis romanii lui Ioan Rus

Campania suntgolan de la Adevarul a pornit in urma afirmatiilor deja fostului ministru al Transporturilor, Ioan Rus. El a declarat ca cei plecati in strainatate au copii golani si neveste curve. Am lansat un apel pentru romani, sa trimita un mesaj cu hashtag-ul suntgolan.

Ludovic Orban despre afirmatiile lui Ioan Rus: Nu exista precedent pentru o declaratie atat de grava. Ponta sa isi prezinte scuze in numele PSD

Prim-vicepesedintele PNL Ludovic Orban a criticat, joi, afirmatiile lui Ioan Rus, ministrul demisionar al Transporturilor, potrivit caruia romanii din diaspora lucreaza pe circa 1500 de euro, iar de banii astia copiii se fac golani acasa si nevasta-sa curva. Nu exista precedent pentru o declaratie atat de grava. Ii solicit premierului Ponta sa isi prezinte scuze in numele PSD pentru gravele declaratii facute de un ministru din Cabinetul sau si unul dintre liderii importanti ai PSD. Ponta ar trebui sa il excluda pe Rus din PSD, a declarat Ludovic Orban.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )