Libnet.ro
UNICEF

20:15

Mircea Badea: Ioan Rus este un om foarte rau, extrem de incapatanat, orgolios, ingust, fixist. Este o combinatie oribila

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Ioan Rus este un om foarte rau, extrem de incapatanat, orgolios, ingust, fixist. Este o combinatie oribila

Mircea Badea a comentat, in pasa de joi cu emisiunea Sinteza Zilei, declaratia facuta de Ioan Rus. Mircea Badea a povestit ca el stie de cel putin 12 - 13 ani cine este Ioan Rus. Eu despre domnul Rus. continuă pe Antena3

Romanii din diaspora mai fac o victima politica: Ioan Rus. Filmul demisiei

Ioan Rus a demisionat din functia de ministru al Transporturilor dupa ce le-a facut curve pe sotiile romanilor plecati la munca in strainatate, iar pe copiii ramasi acasa i-a numit golani. Ioan Rus este al doilea lider al PSD maturat de diaspora, dupa Victor Ponta, infrant la alegerile prezidentiale.

Radu Tudor: Gestul lui Ioan Rus seamana a apucatura NAZISTA. Cariera lui politica S-A iNCHEIAT azi

Ministrul demisionar de la Transporturi, Ioan Rus, este cunoscut pentru aroganta sa, iar odata cu jignirile pe care le-a adus azi romanilor plecati din tara, cariera sa politica s-a incheiat, a apreciat joi,.

PNL: Ioan Rus jigneste mitocaneste milioane de romani si pe copiii lor, trebuie sa demisioneze azi!

PNL spune ca ministrul Transporturilor, Ioan Rus, este obligat sa demisioneze astazi, in urma declaratiilor despre romanii din strainatate, liberalii afirmand ca daca acesta ramane in Guvern inseamna ca jignirile sale sunt asumate de intregul executiv si implicit de premierul Ponta.

PNL cere demisia lui Ioan Rus, dupa declaratiile jignitoare la adresa romanilor din diaspora

Partidul National Liberal este de parere ca ministrul Transporturilor, Ioan Rus, este obligat sa demisioneze astazi, in urma declaratiilor despre romanii din strainatate.

Mircea Badea: Ma bucur ca Ioan Rus nu mai este ministru. L-am detestat pe domnul Rus de vreo 12 ani

Mircea Badea a comentat, in pasa din emisiunea 100 de minute, ca el il detesta pe Ioan Rus de cel putin 12 ani incoace si se bucura ca nu mai face parte din Guvern. Atat de mult am vorbit despre I.

Mircea Badea: Am voie sa nu am incredere totala in procurorul Uncheselu? Sunt un om rau?

Realizatorul emisiunii in gura presei, Mircea Badea, a purtat un dialog cu prim-vicepresedintele PNL, Teodor Atanasiu, in cadrul caruia l-a intrebat pe liberal daca are voie sa nu aiba incredere totala in.

Scandalul iscat dupa curvele si golanii lui Ioan Rus s-a mutat in PNL: Un senator liberal a spus ca la Cluj se nasc periodic tampitei, iar din cauza gelului din par au momente in care nu li se oxigeneaza creierul

Declaratia fostului Ministru al Transporturilor, Ioan Rus, in care aduce jigniri la adresa romanilor din diaspora, muta scandalul in PNL, scrie stiripesurse. ro. Senatorul PNL, Cristian Badea, a afirmat, joi, ca.

Ioan Rus, reclamat la CNCD de Mircea Geoana

PSRO, formatiunea politica a lui Mircea Geoana a sesizat Consiliului National al Discriminarii CNCD) referitoare la declaratia ministrului Ioan Rus prin care au fost jigniti milioane de romani.

PSD Cluj despre scandalul Ioan Rus: Master Planul deTransport determina crearea de noi locuri de munca si pentru romanii din strainatate

Au poate 1. 500 de Euro salariu. O spun foarte direct. De banii astia copiii se fac golani acasa si nevasta-sa curva, declaratia care a determinat demisia lui Ioan Rus din postu de ministru al Transporturilor a fost comentata si de PSD Cluj.

Ioan Rus le face curve pe sotiile romanilor din diaspora

Iata citatul complet din Ioan Rus, la un post tv: Romania are 3 milioane de oameni sa zicem, din forta activa, in acest moment in Occident. Dintre care vreun milion sunt fierari betonisti, zidari si asa mai departe. Lucreaza in constructii, autostrazi prin Europa. Au poate 1500 de Euro salariu. O spun foarte direct. De banii astia copiii se fac golani acasa si nevasta-sa curva. De 700 de euro vin acasa jumatate.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )