Libnet.ro
UNICEF

01:05

EXCLUSIV Medicul Virgil Musta, despre tratamentul luat de Donald Trump pentru COVID-19: iti trebuie mult curaj sa ii dai presedintelui asa ceva

B1 B1,
EXCLUSIV Medicul Virgil Musta, despre tratamentul luat de Donald Trump pentru COVID-19: iti trebuie mult curaj sa ii dai presedintelui asa ceva

EXCLUSIV Unul dintre tratamentele pe care medicii il administreaza presedintelui SUA, Donald Trump, in speranta de a-i ameliora simptomele dupa ce a fost diagnosticat cu Covid-19 este o combinatie. continuă pe B1

Medicul Virgil Musta, despre numarul cazurilor de COVID-19 si pacientii din ATI: Daca lucrurile se mentin asa vom colapsa, vom ajunge in situatia Italiei (VIDEO)

Medicul infectionist Virgil Musta, de la Spitalul Victor Babes din Timisoara a explicat si ce s-ar putea intampla in cazul in care pacientii aflati in nevoie nu ar mai avea loc in sectiile ATI. Acesta a.

Medicul Virgil Musta, avertisment de foc: Terapia Intensiva este plina. Suntem la pragul intre viata si moarte

In contextul in care numarul de imbolnaviri de COVID-19 creste alarmant de la zi la zi, medicii par sa ramana fara arme impotriva acestei infectari in masa. Singura solutie care ar putea sa aduca imbunatatiri in sistemul medical actual este preventia, implicit evitarea de a ne imbolnavi. Medicul Virgil Musta de la Timisoara trage un .

Medicul Virgil Musta: S-ar putea sa fii bolnav, sa ai nevoie de internare si sa nu mai ai unde sa te internezi. Terapia Intensiva este plina

Medicul Virgil Musta, de la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, atrage atentia, intr-un mesaj postat pe Facebook, ca este foarte important sa nu ne imbolnavim de COVID-19 pentru ca s-ar putea sa nu mai avem unde sa ne internam. Doctorul mai adauga si ca Terapia Intensiva este plina.

Medicul Virgil Musta: Important e sa nu ne imbolnavim. Suntem la pragul intre viata si moarte

Medicul Virgil Musta insista din nou ca preventia este deosebit de importanta.

Medicul Virgil Musta: Terapia Intensiva este plina. S-ar putea ca peste o zi-doua sa fii bolnav, sa ai nevoie de internare, si sa nu mai ai unde

Terapia Intensiva este plina spune medicul Virgil Musta segul sectiei de boli infectioase de la spitalul Victor Babes din Timisoara, spunand ca s-ar putea ca noii bolnavi sa nu aiba unde sa fie internati.

Morti de COVID, fara comorbiditati. Medicul Virgil Musta: Au doua lucruri in comun

Medicul Virgil Musta a explicat ce s-a intamplat in cazul pacientilor fara comorbiditati, care au decedat in urma infectarii cu COVID-19.

EXCLUSIV Ce masuri anti-COVID-19 s-ar mai putea impune, dupa noile cifre record. Ce spune Virgil Musta despre testarea in masa

Romania a inregistrat un nou record de pozitivare. 1 din 4 persoane testate au fost confirmatecu COVID-19 in ultimele 24 de ore. Virgil Musta, seful sectiei de Boli Infectioase de la Matei Bals,.

Virgil Musta, despre pacientii fara comorbiditati, care au decedat in urma infectarii cu COVID-19: Toti au avut in comun doua lucruri

Dr. Virgil Musta, seful clinicii de Boli Infectioase 2, din cadrul Spitalului de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, a dezbatut situatia pacientilor fara comorbiditati, care au decedat in.

Vitaminele care previn complicatiile cauzate de covid-19. Doctorul Virgil Musta le recomanda

Tratamentul pentru COVID-19 este mai dur decat chimioterapia, este marturia unui medic oncolog care s-a imbolnavit de coronavirus. Lista medicamentelor cu care sunt tratati romanii diagnosticati cu noul virus este lunga. Unii raspund, de exemplu, la tratamentul pentru HIV. Pentru a preveni, insa, complicatiile cauzate de aceasta boala, doctorul Virgil Musta recomanda cateva vitamine, importante .

Virgil Musta: Sectia de ATI a Spitalului Victor Babes din Timisoara este plina Noi indrumam pacienti la statia mobila, a Spitalului Suport Judetean (VIDEO)

Medicul Virgil Musta, de la Spitalul Victor Babes din Timisoara a explicat pentru B1 TV care este situatia din unitatea medicala, dar si in ce stadiu se afla sistemul de sanatate din Romania. Mai mult decat at.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )