Libnet.ro
UNICEF

11:45

Exista ceva si mai interesant decat condamnarea lui Voiculescu la 10 ani

România Liberă România Liberă,
Exista ceva si mai interesant decat condamnarea lui Voiculescu la 10 ani

Intr-o atmosfera adeseori invaluita in ceata, justitia face aerul tot mai respirabil. Iar cand te uiti la varstele si peste CV-urile magistratilor care au reusit in ultimii ani ceea ce parea pe veci imposibil, simti cum sporeste gradul de confort in societatea asta greu incercata. Recuperarea prejudiciului e, insa, o mare cheie de bolta. continuă pe România Liberă

Mesajul trustului Intact de catre parteneri, dupa condamnarea lui Voiculescu: Va oferim cele mai bune programe. Vom munci si mai mult

Trustul Intact a trimis vineri un comunicat catre clientii si agentiile de publicitate. Reprezentantii institutiei de presa transmit ca sentinta de inchisoare pentru Dan Voiculescu este un abuz intolerabil intr-un stat de drept. in mesaj, reprezentantii Intact isi asigura clientii de publicitate ca programele trustului reprezinta cele mai bune posibilitati creative de promovare a mesajelor dumneavoastra si anunta ca vom munci si mai mult. Mesajul Intact vine pe fondul temerilor conducerii ca, odata cu condamnarea lui Voiculescu, unii clienti vor renunta sa-si mai asocieze brandul cu posturile tv Antena 1 si Antena 3.

Samsung Galaxy Alpha e mai subtire decat iPhone 5s

Ieri v-am prezentat poze noi cu Samsung Galaxy Alpha, un smartphone din metal pe care sud-coreenii se pregatesc sa-l lanseze. Astazi, aflam din cateva imagini ca dispozitivul va fi mai subtire decat un iPhone 5s . Potrivit contului de Twitter @culeaks, dispozitivul va avea un ecran de 4,7 inci, cu rezolutie 720p, un procesor Exynos octa-core, produs chiar de catre Samsung si 2 GB de RAM. Sistemul de operare va fi Android 4. 4 KitKat, modificat de Samsung cu interfata TouchWiz, [].

Aspecte surprinzatoare pentru care Norvegia este mult mai civilizata decat Romania

Norvegia este recunoscuta pentru democratie, civilizatie, peisajele deosebit de frumoase din fiorduri si o calitate a vietii ridicata, tinand cont ca se afla in top 10 la nivel mondial in privinta PIB per capita. De aceea, nici nu este surprinzator ca vorbim despre o societate mult mai civilizata decat cea romaneasca, insa multe dintre aspectele evidentiate in acest articol sunt lucruri simple, care pot imbunatati calitatea vietii si in Romania.

7 lucruri pe care femeile le fac mai bine decat barbatii, demonstrate stiintific

Potrivit studiilor realizate la nivel mondial, femeile au avantaje asupra barbatilor cand vine vorba despre o serie de lucruri la care nimeni nu s-ar fi asteptat. Asadar, iata care sunt cele 7 lucruri pe care femeile le fac mai bine decat barbatii, demonstrate stiintific.

Daniel Constantin: Condamnarea lui Voiculescu - o drama! Uman, sunt alaturi de el

Presedintele PC, ministrul Agriculturii Daniel Constantin, a calificat condamnarea presedintelui fondator al partidului, Dan Voiculescu, drept o drama care i se intampla unui om cu initiative benefice pentru.

Daniel Constantin: Condamnarea lui Voiculescu este o drama

Presedintele PC, Daniel Constantin, a calificat condamnarea presedintelui fondator al partidului, Dan Voiculescu, drept o drama care i se intampla unui om cu initiative benefice pentru Romania, relateaza Mediafax.

Daniel Constantin, despre condamnarea lui Voiculescu: Este o drama. Uman, sunt alaturi de el

Presedintele PC, ministrul Agriculturii Daniel Constantin, a calificat condamnarea presedintelui fondator al partidului, Dan Voiculescu, drept o drama care i se intampla unui om cu initiative benefice pentru.

Reactia trustului de presa Intact Media Group dupa condamnarea lui Voiculescu

Trustul de presa Intact Media Group, detinut de familia Voiculescu, arata, printr-un comunicat de presa, ca decizia judecatorilor in dosarul ICA este un abuz intolerabil prin care se incearca influentarea postului de stiri Antena 3.

Ludovic Orban, la RFI, despre condamnarea lui Voiculescu: Inca un mare profitor al tranzitiei intra la zdup

Odata cu intrarea lui Dan Voiculescu la inchisoare in dosarul ICA dispare un mare sustinator, daca nu chiar un mentor al lui Victor Ponta. Iata ce spune, la RFI, vicepresedintele PNL Ludovic Orban. Omul de afaceri, fondator al Partidului Conservator, a fost condamnat definitiv la zece ani de inchisoare.

Mihai Gadea: in sala de judecata era o caldura infernala, iar mai important decat gradele era lipsa de oxigen

Mihai Gadea a povestit in cadrul editiei de astazi a emisiunii 100 de Minute cu Alessandra Stoiescu despre atmosfera din sala de judecata, unde Dan Voiculescu, impreuna cu inculaptii si martorii din dosarul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )