Libnet.ro
UNICEF

06:15

EY: Revolutia Fiscala continua, incertitudinea si nesiguranta la fel. Cine castiga?

Adevărul Adevărul,
EY: Revolutia Fiscala continua, incertitudinea si nesiguranta la fel. Cine castiga?

Ordonanta de Urgenta prin care Ministerul Finantelor incearca sa dreaga pierderea cauzata de mutarea contributiilor angajatilor scutiti de impozit pare a aduce cu ea niste provocari din punct de vedere al implementarii, arata intr-o analiza Claudia Sofianu, partener EY Romania. continuă pe Adevărul

Guvernul a peticit salariile care scadeau prin revolutia fiscala

Cu o solutie incropita pe genunchi, Guvernul a reusit sa gaseasca o metoda prin care dupa revolutia fiscala sa nu scada lefurile angajatilor din IT, din cercetare-dezvoltare, ale zilierilor si ale persoanelor cu handicap, dar nici cele ale salariatilor care lucreaza in regim part time.

Primar PSD din jud. Constanta, despre cum mii de angajati din scoli au veniturile diminuate dupa revolutia fiscala, dar sunt in schimb cresteri salariale pentru primari: Nu am evoluat prea mult de la privilegiile de casta din secolele trecute...

Primarul din comuna constanteana Pestera, Marius Petre, fost inspector scolar si ex-director al scolii din localitate, spune ca revolutia fiscala a PSD a dus la diminuarea veniturilor a mii de angajati din scoli, in pofida declaratiilor publice ale ministrului Muncii conforma carora doar un mic procent dintre bugetari au salarii mai mici, in special demnitarii, relateaza publicatia locala CT100.

Revolutia fiscala a Guvernului PSD-ALDE lasa primariile fara bani

Revolutia fiscala a Guvernului PSD-ALDE lasa fara bani primariile, inclusiv pe cele conduse de oameni din cele doua partide. Reducerea impozitului pe venit de la 16 la 10%a taiat zeci de milioane de.

Cum critica Eugen Teodorovici revolutia fiscala a PSD cand nu era ministru de Finante

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, avea un ton foarte critic la adresarevolutiei fiscale a PSD, la sfarsitul lunii iulie, dar si la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea, cel care ar fi trebuit, potrivit lui Teodorovici, sa deconteze toate esecurile partidului. intre timp, acesta a reevaluat si revolutia fiscala, dar si relatia cu Dragnea.

Cine pierde si cine castiga din revolutia fiscala: de la scaderi salariale nete de 3.400 lei la plus de 800 de lei

Marea revolutie fiscala a PSD incepe sa se simta din aceasta luna in buzunarele romanilor: pentru unii in minus, fie ca sunt bugetari sau din mediul privat, iar pentru altii, precum deputatii, in plus.

Cine pierde si cine castiga din revolutia fiscala: de la scaderi salariale nete de 3.400 de lei la plus de 800 de lei

Marea revolutie fiscala a PSD incepe sa se simta din aceasta luna in buzunarele romanilor: pentru unii in minus, fie ca sunt bugetari sau din mediul privat, iar pentru altii, precum deputatii, in plus.

Un primar PSD critica revolutia fiscala: Nici pe doamna Marioara, nici pe nenea Nelu de la Pestera nu-i incalzesc explicatiile Olgutei Vasilescu

Reforma fiscala a guvernului PSD-ALDE este criticata din toate partile. Inclusiv un primar social-democrat a contestat masurile luate la Palatul Victoria, sustinand ca veniturile unora dintre angajatii din.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )