Libnet.ro
UNICEF

00:07

Federatia Asociatiilor de Romani din Europa l-a dat in judecata pe compozitorul melodiei Soy un rumano en Madrid

Adevărul Adevărul,
Federatia Asociatiilor de Romani din Europa l-a dat in judecata pe compozitorul melodiei Soy un rumano en Madrid

Federatia Asociatiilor de Romani din Europa FADERE) l-a dat in judecata pe compozitorul melodiei Soy un rumano en Madrid, caruia i-a ceut daune morale de 100. 000 de euro, dar si scuze publice poporului roman, se arata intr-un comunicat transmis agentiei Mediafax. continuă pe Adevărul

Traian Basescu participa la reuniunea sefilor de stat din Europa Centrala si de Est: Federatia rusa, un partener al gruparilor teroriste

Presedintele Traian Basescu participa, marti, la reuniunea sefilor de stat din Europa Centrala si de Est care se desfasoara la Varsovia. Seful statului a declarat, la plecarea de pe aeroportul Henri Coanda, ca Atata timp cat Federatia rusa sustine gruparile teroriste din Donetk si Lugansk, este un partener al gruparilor teroriste. Traian Basescu a adaugat ca Atata timp cat aceste grupari oau ostatici, ele nu pot fi decat grupari teroriste, asa cum le numeste presedintele Porosenko.

FOTO. A inceput cel mai mare festival de dans contemporan din Europa Impulstanz

Timp de o luna, coregrafi celebri si companii de dans internationale vor prezenta, la Viena, cele mai noi productii, in cadrul celui mai mare festival de dans contemporan din Europa Impulstanz.

ArcelorMittal, interesat sa cumpere cea mai mare otelarie din Europa

ArcelorMittal, cel mai mare producator de otel din lume, este unul din cele patru-cinci grupuri interesate sa cumpere cea mai mare otelarie din Europa dupa capacitate), Ilva, anunta ministrul italian al Industriei, Federica Guidi.

ArcelorMittal ar putea achizitiona Ilva, cea mai mare otelarie din Europa

ArcelorMittal, cel mai mare producator de otel din lume, este unul din cele patru sau cinci grupuri interesate de achizitionarea celei mai mari otelarii din Europa, Ilva, a anuntat, luni, ministrul italian al Industriei, Federica Guidi, transmite Reuters.

Traian Basescu participa la reuniunea sefilor de stat din Europa Centrala si de Est

Presedintele Traian Basescu participa astazi la reuniunea sefilor de stat din Europa Centrala si de Est care se desfasoara la Varsovia.

Tragedie pentru o familie de opt romani din Spania. Au murit carbonizati, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de un camion

Opt romani au murit intr-un teribil accident rutier in sud-estul Spaniei, titreaza presa spaniola! Se pare ca sase adulti si doi copii de origine romana se aflau intr-un microbuz care a luat foc.

Studiu: Femeile din Spania, cele mai atragatoare din Europa

Femeile din Spania sunt cele mai dorite de barbatii din Europa, arata un studiu publicat de cel mai cunoscut portal de intalniri din Germania si site-ul de calatorii GoEuro, informeaza ziarul ABC, conform Agerpres.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )