Libnet.ro
UNICEF

06:45

Femeie din Buzau, decedata intr-un accident rutier provocat de sotul ei

Adevărul Adevărul,
Femeie din Buzau, decedata intr-un accident rutier provocat de sotul ei

O buzoianca de 58 de ani a murit luni seara intr-un accident rutier provocat chiar de sotul ei. Tragedia a avut loc pe DN10 la intrare in municipiul Buzau. continuă pe Adevărul

O femeie ranita intr-un accident rutier acuza ca a fost externata din spital cu piciorul fracturat: A venit un medic si mi-a spus ca n-am nimic

O femeie din Timisoara, in varsta de 36 de ani, victima intr-un accidentul rutier care a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute in zona centrala a municipiului Targu Jiu, este revoltata de modul in care a fost tratata in Spitalul Judetean de Urgenta din Targu Jiu.

Accident rutier pe un bulevard din Deva. Un taximetrist baut la volan a pierdut controlul masinii

Un taximetrist s-a urcat baut la volan si a produs un accident rutier pe un bulevard din Deva. O tanara a fost ranita.

Eleva de la un liceu din Buzau, aproape dezbracata in fata unei manastiri. Pictorialul a iscat un scandal monstru

Scandal urias iscat de o adolescenta din Buzau, dupa ce a facut un pictorial incendiar chiar in fata unei manastiri.

Aceasta eleva din Buzau a socat pe toatalumea. A pozat aproape goala in curtea unei manastiri

O eleva din Buzau a socat pe toatalumea dupace a pozat aproape goala, cu o mitraliera in mana, intr-una din cele mai importante manastiri de calugari din Romania!.

Accident rutier provocat de un sofer care a ignorat un indicator rutier. Doua persoane au fost ranite

Un barbat de 69 de ani este cercetat pentru vatamare corporala din culpa dupa ce a patruns intr-o intersectie din Galati fara sa respecte semnificatia indicatorului Cedeaza trecerea, acrosand un alt autoturism care circula regulamentar.

Gestul emotionant al italienilor pentru repatrierea Georgetei, o ingrijitoare din Romania moarta intr-un accident rutier

Georgeta Mariana Vasilcu a murit intr-un accident de circulatie petrecut in 16 ianuarie intre doua localitati din Italia, dupa ce masina pe care o conducea s-a izbit frontal de un autobuz. Femeia, mama a doi copii, a decedat pe loc, iar acum italienii strang bani pentru aducerea trupului neinsufletit la Falticeni, in judetul Suceava.

A plecat la munca in Anglia si a murit in accident rutier. Avea 44 de ani si era taximetrist

Un barbat din Alba Iulia care lucra in Anglia, a murit vineri noapte intr-un tragic accident de masina. Circumstantele in care s-a produs accidentul nu sunt inca cunoscute cu exactitate.

Femeie din Anglia victima unui atac cu tenta homofoba

Charlie Graham, in varsta de 20 de ani, mergea in intampinarea unei prietene cand a spus ca a fost lovit cu pumnii din spate si aruncata la pamant, scrie BBC.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )