Libnet.ro
UNICEF

12:15

Fenomen ciudat si rar in Romania. Perii au inflorit din nou, de parca am fi la inceput de primavara

Antena3 Antena3,
Fenomen ciudat si rar in Romania. Perii au inflorit din nou, de parca am fi la inceput de primavara

Mai multi peri dintr-o localitate din judetul Botosani au inflorit pentru a doua oara in acest an. Pe fondul temperaturilor exterioare ridicate, mai multi peri din localitatea Rosiori- comuna. continuă pe Antena3

Serviciile ING Bank functioneaza din nou cu dificultate. Sunt incidente izolate. Din cand in cand, clientii nu pot face plati, sustin reprezentantii bancii

Mai multi clienti ai ING Bank Romania au semnalat din nou, luni, ca nu pot accesa unele servicii ale bancii, dupa o situatie similara inregistrata vineri, insa reprezentantii sucursalei romanesti a grupului olandez sustin ca este vorba doar de incidente izolate. Sunt incidente izolate, a declarat pentru News. ro, purtatorul de cuvant al bancii, Iosefina Frolu. Inrebata de inseamna incidente izolate, Frolu a afirmat ca, din cand in cand, clientii nu pot face platile. Vineri, clientii bancii s-au confruntat cu incidete similare.

Serviciile ING Bank functioneaza din nou cu dificultate. Reprezentantii bancii: Sunt incidente izolate. Din cand in cand, clientii nu pot face platile

ING Bank Romania intampina din nou probleme. Mai multi clienti ai bancii au semnalat din nou, luni, ca nu pot accesa unele servicii, dupa o situatie similara inregistrata vineri,.

Andreea Marin, din nou in studioul Surprize Surprize

Andreea Marin a filmat din nou in studioul de unde se transmitea, in urma cu multi ani, emisiunea Surprize Surprize. Iata cu ce ocazie a ajuns vedeta din nou la TVR.

Sebastian Ghita s-a prezentat din nou la Parchetul General, pentru a aduce probe in dosarul autodenuntului

Deputatul Sebastian Ghita s-a prezentat din nou, marti, la sediul Parchetului General. Dialogul cu procurorii a fost de circa zece minute.

Vica Blochina, din nou pe masa de operatie: De la o varsta incepe sa cada

Este dornica sa fie in centrul atentiei, asa ca nu e de mirare ca Vica Blochina vrea sa arate perfect in orice situatie. Vedeta a apelat din nou la chirurghia estetica, de data aceasta pentru a-si.

Google ar putea fi amendata din nou de catre Uniunea Europeana

Googlese afla din nou in vizorul Uniunii Europene, de data aceasta motivul fiind sistemul de operare Android. Comisia Europeana a pornitinvestigatia impotriva Google in urma cu mai multiani, compania americana fiind la un moment dat aproape de incheierea unei intelegeri. Acordul a picat, insa, din cauza opozitiei Frantei si Germaniei, precum si a unor grupuri [].

Serviciile ING Bank functioneaza din nou cu dificultate. Sunt incidente izolate, sustin reprezentantii bancii

Mai multi clienti ai ING Bank Romania au semnalat din nou, luni, ca nu pot accesa unele servicii ale bancii, dupa o situatie similara inregistrata vineri, insa reprezentantii sucursalei romanesti a grupului olandez sustin ca este vorba doar de incidente izolate.

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, este audiat din nou in dosarul unde e acuzat de marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, s-a prezentat marti la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde este programat un nou termen in dosarul in care este judecat pentru savarsirea infractiunilor de marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului.

Primul copil refugiat nascut in Romania are mama din Iran si tatal din Irak

Primul copil nascut in Romania dintr-o familie de refugiati este un baietel pe nume Mattia. Mama sa este din Iran, iar tatal din Irak, iar ambii au ajuns din Grecia in Centrul de Azil din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )