Libnet.ro
UNICEF

21:45

Filmul Culoarea rodiei, votat unul dintre cele mai bune filme din toate timpurile, va fi proiectat pe 20 august, la CINEVARA

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Filmul Culoarea rodiei, votat unul dintre cele mai bune filme din toate timpurile, va fi proiectat pe 20 august, la CINEVARA

Joi, 20 august, de la ora 21. 00, in gradina Rezidentei BRD Scena9 Strada I L Caragiale 32), va fi proiectat filmul Culoarea rodiei, versiunea armeana din 1969, regizat de Sergei Parajanov, in cadrul seriei de proiectii de film in aer liber CINEVARA. Accesul se va face pe baza de bilet, achizitionat prin Eventbook, locurile disponibile . continuă pe Ceaşca de Cultură

Milioane de clienti ai Marriott International cer sa fie despagubiti pentru furtul datelor personale intr-unul dintre cele mai ample atacuri cibernetice din istorie

Operatorul de hoteluri Marriott International se confrunta la Londra cu un proces colectiv intentat de milioane de fosti clienti care cer sa fie despagubiti pentru furtul datelor personale intr-unul dintre cele mai ample atacuri cibernetice din istorie, transmite Reuters, citat de news. ro. Martin Bryant, fondatorul firmei de consultanta in domeniul tehnologiei si media Big Revolution, reprezinta clientii domiciliati in Anglia si Tara Galilor, dupa ce datele a peste 300 de milioane de clienti, inclusiv detalii referitoare la pasapoarte si carti de credit, au fost furate din baza de date globala a Marriott, in perioada 2014-2018.

Marriott ar putea plati scump pentru unul dintre cele mai mari atacuri cibernetice din lume

Reteaua de hoteluri Marriott a ajuns pe mana hackerilor intre anii 2014-2018. in toata aceasta perioada, milioane de clienti s-au trezit ca datele lor personale, inclusiv cele bancare, au.

Adevar si legenda despre Lacul Miresei din Campina: Ce blestem ar plana asupra unuia dintre cele mai controversate locuri din Prahova (FOTO)

Lacul Miresei sau Lacul Bisericii din Campina este unul dintre cele mai controversate locuri din orasul prahovean. Asta pentru ca, dincolo de a fi un simplu spatiu de relaxare pentru locuitorii din zona sau pentru.

Adevar si legenda despre Lacul Miresei din Campina: Ce blestem ar plana asupra unuia dintre cele mai controversate locuri din Prahova (FOTO)

Lacul Miresei sau Lacul Bisericii din Campina este unul dintre cele mai controversate locuri din orasul prahovean. Asta pentru ca, dincolo de a fi un simplu spatiu de relaxare pentru locuitorii din zona sau pentru.

O stea care a explodat la 65 de ani-lumina de Pamant ar fi putut declansa una dintre cele mai mari extinctii in masa

Pe masura ce perioada Devonianul tarziu a continuat, din ce in ce mai multe fiinte au disparut, culminand cu una dintre cele mai mari extinctii in masa pe care planeta noastra a cunoscut -o vreodata, cu aproximativ 359 de milioane de ani in urma, potrivit Business Insider.

Care sunt criteriile pentru ca un elev sa primeasca unul dintre cele 250.000 de dispozitive conectate la internet si cum se procedeaza

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a semnat ordinul prin care se aproba necesarul de 250. 000 de dispozitive electronice conectate la internet ce vor fi distribuite elevilor din Romania prin programul Scoala de Acasa.

Lumanari, Paracetamol si iconite in loc de plasma. Cum da Romania cu piciorul unuia dintre cele mai eficiente tratamente anti-COVID

Doar 4-5 donatori de plasma pe saptamana in toata tara, o sponsorizare de 32 de aparate de recoltare a plasmei ratata de autoritati - in conditiile in care statul roman nu detine astfel de aparate - si o procedura birocratica foarte greoaie pentru donare, care ii obliga, spre exemplu, pe potentialii donatori de plasma - pacienti vindecati de COVID-19, si asa putini in lipsa oricarei campanii de promovare a donarii - sa isi plateasca din buzunar testele medicale, inainte sa poata dona.

Vlad Eftenie, fotograful care surprinde Romania in cele mai frumoase imagini

Vlad Efenie, unul dintre cei mai apreciati fotografi romani ne-a delectat in aceasta perioada cu imagini minunate surprinse in Romania.

Secretul unui tiramisu perfect. Cea mai buna reteta pentru o prajitura delicioasa

Unul dintre cele mai consumate deserturi italiene este tiramisu. Un desert gustos, aromat si foarte usor de preparat in casa. Care este cea mai buna reteta pentru un tiramisu delicios Sunt multe retete pe care le poti incerca, insa aceasta este una dintre cele mai simple retete pe care merita sa o incerci. Cum poti .

Simona Halep nu va lua parte la cea mai ciudata editie de la US Open - Motivul pentru care turneul va intra in istorie

In cursul zilei de luni, Simona Halep a anuntat ca nu participa la US Open, iar decizia a fost comentata de presa de peste Ocean. Grand Slamul de la Flushing Meadows va fi unul dintre cele mai ciudate din istoria sa: fara spectatori, din cauza Covid-19, si cu cel mai slab TOP 10 aliniat vreodata.

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )