Libnet.ro
UNICEF

22:45

Filosoful si logicianul John Venn, sarbatorit de Google printr-un logo special

Adevărul Adevărul,
Filosoful si logicianul John Venn, sarbatorit de Google printr-un logo special

Motorul de cautare Google si-a modificat, luni, logoul pentru a-l sarbatori pe filosoful si logicianul englez John Venn, inventatorul diagramelor care ii poarta numele, la implinirea a 180 de ani de la nasterea acestuia. continuă pe Adevărul

Logo special: Google sarbatoreste pe filosoful si logicianul John Venn

Motorul de cautare Google si-a modificat, luni, logo0l pentru a-l sarbatori pe filosoful si logicianul englez John Venn, inventatorul diagramelor care ii poarta numele, la implinirea a 180 de ani de la nasterea acestuia.

Google: Logo special in cinstea filosofului si logicianul John Venn

Filosoful si logicianul englez John Venn este omagiat luni de catre Google printr-un logo special cu ocazia implinirii a 180 de ani de la nasterea sa.

Inventatorul diagramelor Venn, sarbatorit de Google printr-un logo special

Google sarbatoreste implinirea a 180 de ani de la nasterea filosofului si logicianului englez John Venn printr-un logo dedicat faimosul inventator al diagramelor Venn. Filosoful si logicianul John Venn este celebr.

Google celebreaza 180 de ani de la nasterea filosofului si logicianului John Venn printr-un logo special

Motorul de cautare Google si-a modificat, luni, logoul pentru a-l sarbatori pe filosoful si logicianul englez John Venn, inventatorul diagramelor care ii poarta numele, la implinirea a 180 de ani de la nasterea acestuia. Filosoful si logicianul John Venn este celebru pentru crearea diagramelor Venn, cu aplicatii in domenii diverse, precum teoria multimilor, teoria probabilitatilor, logica, statistica si informatica.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2739 seconds )