Libnet.ro
UNICEF

22:00

Financial report A fost scos sistemul de sanatate britanic la vanzare? Criza capitalismului nu este cea pe care o cred europenii. Stratfor: Ar putea reporni razboiul rece in America Latina?

Hotnews Hotnews,
 Financial report A fost scos sistemul de sanatate britanic la vanzare? Criza capitalismului nu este cea pe care o cred europenii. Stratfor: Ar putea reporni razboiul rece in America Latina?

Financial Times: A fost scos sistemul de sanatate la vanzare? Depinde de cat de multa incredere ai in Boris Johnson. * The Guardian: Criza capitalismului nu este cea pe care o cred europenii. * Dnevnik: De unde vin turistii straini in Bulgaria * Stratfor: Ar putea reporni razboiul rece in America Latina?. continuă pe Hotnews

Anunt BOMBA de la DIICOT: Gheorghe Dinca a fost scos din arest! Parintii Luizei si Alexandrei, gata de atac

Gheorghe Dinca a fost scos din nou din arestul central si dus la sediul DIICOT. Tot la DIICOT vor ajunge si parintii Luizei Melencu si ai Alexandrei Macesanu. Nu l-am sfatuit eu, a dorit el sa mai studieze.

Financial report Duo-ul de la conducerea Romaniei promite o cale pro-UE dar provocarile raman. Merkel catre Macron: M-am saturat sa tot lipesc cioburile!. Borisov: Vom conveni asupra eliminarii vizelor SUA

Financial Times: Duo-ul aflat la conducerea Romaniei promite o cale pro-UE dar provocarile raman. * Daily Express: Merkel se rasteste la Macron pe masura inrautatirii relatiilor: M-am saturat sa tot lipesc cioburile! * Dnevnik: Borisov: La urmatoarea mea intalnire cu Trump vom conveni asupra eliminarii vizelor * Stiri pe scurt.

Financial report De ce si-a pierdut Uber licenta in Londra. Borisov spera sa fie ridicate vizele americane pentru bulgari. Alte ecouri in presa straina dupa prezidentialele din Romania

Financial Times: De ce si-a pierdut Uber licenta de operare in Londra. De doua ori * 24 Chasa: Borisov spera la o concesie politica - vrea sa fie ridicate vizele americane pentru bulgari * Alte ecouri din presa internationala legate de recentele alegeri prezidentiale din Romania.

O masina a cazut in Dunare. Autoturismul a fost scos, dar la bord nu a fost gasit nimeni

Un autoturism a cazut in Dunare, joi seara, de pe DN 57, intre localitatile Drencova si Liubcova, fiind scoasa din fluviu in urma interventiei pompierilor, insa in interiorul acesteia nu a fost.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )