Libnet.ro
UNICEF

21:00

A fost lansat primul trailer pentru Spectre, noul film cu James Bond

Adevărul Adevărul,
A fost lansat primul trailer pentru Spectre, noul film cu James Bond

Studiourile Sony au lansat primul trailer pentru Spectre, cel de-al 24-lea film din franciza de succes James Bond, insa filmarea de un minut si jumatate nu alunga misterul care inconjoara subiectul noii productii din serie. continuă pe Adevărul

Primul feribot construit la Santierul Naval Damen din Galati a fost lansat la apa

Primul feribot construit la Santierul Naval Damen din Galati a fost lansat la apa, vineri, nava fiind destinata transportului de pasageri si autovehicule intre insulele Fogo si Change, situate pe coasta de est a Canadei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Noul film din franciza Mad Max va avea premiera mondiala la Cannes

Noul film din franciza Mad Max, intitulat Mad Max: Drumul furiei/ Mad Max: Fury Road, va fi prezentat in selectia oficiala a Festivalului de la Cannes, in afara competitiei, pe 14 mai, in cinematograful Grand Theatre Lumiere de pe Croazeta, informeaza site-ul festival-cannes. fr.

MDRAP: S-a lansat primul apel de proiecte din cadrul INTERREG V-A Romania-Bulgaria

Astazi au fost lansate oficial Programul INTERREG V-A Romania-Bulgaria 2014-2020 si primul apel de proiecte, decizia fiind aprobata in 25 martie 2015, de forul decizional al Programului - Comitetul de Monitorizare.

PREMIERA medicala in Europa: A fost realizat primul transplant reusit al unei inimi care incetase sa bata in corpul donatorului

O echipa de chirurgi de la Spitalul Papworth din Cambridge, Marea Britanie, a realizat recent primul transplant reusit din Europa al unei inimi care incetase sa bata in corpul donatorului. The Guardian scrie ca.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )