Libnet.ro
UNICEF

21:45

A fost lovit de o masina, dar este cel mai bun lucru care i s-a intamplat. Ce surpriza a avut victima

Antena3 Antena3,
A fost lovit de o masina, dar este cel mai bun lucru care i s-a intamplat. Ce surpriza a avut victima

Un adolescent a fost lovit de o masina dar a avut supriza sa descopere ca soferul este unul dintre actorii sai preferati, Ashton Kutcher. Leo Marenghi, un adolescent din California mergea pe. continuă pe Antena3

Traian Basescu: PSD este cel mai mare focar de pesta porcina africana din tara

PSD cel mai mare focar de pesta porcina africana din tara, sustine fostul presedinte Traian Basescu intr-un mesaj pe Facebook. PSD-ul este cel mai mare focar de pesta porcina africana din tara.

Acesta este cel mai periculos aditiv din mancare. Fugi cat poti de el!

Daca ai obiceiul de a citi cu atentie etichetele produselor alimentare cumparate, cel mai probabil cuvantul caragenan nu ti-este strain. Caragenanul, sau E407, este un aditiv alimentar cu rol de ingrosare, gelifiant.

Baronul Oprisan: PSD este cel mai serios partid din Romania

Presedintele PSD Vrancea, Marian Oprisan, a declarat, dupa sedinta CEx, ca PSD nu se va scinda, ba chiar divergentele din interiorul sau demonstreaza ca este un partid viu si democratic. Baronul de Vrancea a.

Savantii au confirmat care este cel mai vechi animal din lume

Cel mai vechi animal cunoscut din lume a trait acum 558 milioane de ani in Rusia si a fost identificat pentru prima data. Oamenii de stiinta si-au dat seama ca specimenul era un animal dupa.

Peste 80 de cazuri noi de rujeola, in ultimele zile. Care este cel mai afectat judet

Un numar de 85 de noi cazuri de rujeola au fost confirmate in noua judete in perioada 17 - 21 septembrie, potrivit datelor Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile, publicate vineri.

Politic show: Traian Basescu: PSD este cel mai mare focar de pesta porcina africana din tara; Harta taberelor din PSD. Ce filiale l sustin pe Dragnea si care i cer demisia; De ce nu semneaza liderii scrisoarea? Ion Cristoiu despre planul ascuns din PSD:

Cum a lasat PSD o portita pentru frauda electorala la referendumul pentru familia traditionala. Referendumul pentru familia traditionala va purta stampila indoielii, indiferent de rezultat. Grupul pucistilor din PSD a dominat mediatic la Romania TV si Antena 3. Grupul celor trei din PSD, care i-au cerut miercuri intr-o scrisoare demisia lui Liviu Dragnea, a dominat.

GRAV accident pe Centura Capitalei: Un motociclist a murit dupa ce a fost lovit de o masina care nu i-a acordat prioritate (VIDEO)

Doua masini si o motocicleta au fost implicate, joi, intr-un accident rutier care a avut loc pe Centura Capitalei. Una dintre masini nu ar fi acordat prioritate unui alt autoturism si motocicletei, conform IPJ.

Emirates si Etihad Airways dezmint ca vor sa creeze cel mai mare operator aerian din lume

Compania aeriana Emirates din Golful Persic a dezmintit ca este interesata de preluarea Etihad Airways din Abu Dhabi, pentru a crea cel mai mare operator aerian din lume, transmit Reuters si site-ul tradearabia. com.

Oprisan: Nu mor de dragul lui Liviu Dragnea, dar nu poti sa vii peste noapte, cnd n-ai deschis gura n interiorul partidului, si sa scrii o scrisoare / E cel mai grav atac la adresa PSD din istoria partidului

Cu o ora inainte de sedinta decisiva din PSD, Marian Oprisan, ii critica deschis pe semnatarii scrisorii anti-Dragnea, calificand demersul ca fiind cel mai grav atac la adresa PSD din istoria partidului. Stiti ca nu mor de dragul lui Liviu Dragnea, cand am avut ceva de zis am zis in interiorul partidului si lucrurile au fost regularizate. Nu poti sa vii peste noapte, cand n-ai deschis gura in organismele statutate, si sa scrii o scrisoare si sa te adresezi cetatenilor cu probleme strict ale PSD, a spus el.

CURS VALUTAR. Euro a ajuns la cel mai mare nivel din ultima luna

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat vineri un curs de referinta de 4,6559 lei/euro, in crestere cu 0,09% fata de nivelul atins joi, cel mai mare nivel din 17 august pana in prezent. Joi, euro a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )