Libnet.ro
UNICEF

21:30

Fost prefect, gasit nevinovat dupa trei ani de cercetari

Antena3 Antena3,
Fost prefect, gasit nevinovat dupa trei ani de cercetari

Nu mai putin de 10 solutii de clasare dintr-un total de 11 fapte care i s-au imputat lui Florin Sinescu, fost prefect al judetului Suceava, au fost formulate de un procuror al Directiei Nationale Anticoruptie,. continuă pe Antena3

Proiect PSD: Conflictul de interese si incompatibilitatea sa fie prescrise dupa trei ani

Peste 100 de parlamentari PSD au semnat o initiativa legislativa care prevede ca faptele savarsite de demnitari ce determina conflictul de interese sa se prescrie in termen de 3 ani.

Remus Vulpescu ramane director general Romaero, inca trei ani

Consiliul de Administratie al Romaero Bucuresti, companie de stat specializata in intretinerea si repararea avioanelor de transport de pasageri sau cargo, a prelungit cu trei ani mandatul de director general al lui Remus Vulpescu. De asemenea, Alexandru Buscu a fost numit presedinte al Consiliului de Administratie.

Nick Kyrgios: Nu am antrenor, in ultimii trei ani m-am cam descurcat singur. Cred ca voi continua la fel ca in acest an

Nick Kyrgios, baiatul rau al circuitului ATP, nu mai are antrenor full-time de ceva timp si spune ca va continua la fel si in sezonul care va debuta peste cateva saptamani. In ultimii trei ani m-am cam descurcat singur, a precizat australianul.

Elena Udrea, lovitura pentru Basescu: Dupa 11 ani de la 'biletelul roz', azi ii dau dreptate lui Tariceanu

Elena Udrea a scris vineri, pe contul ei de Facebook, ca, dupa 11 ani de la 'biletelul roz', ii da dreptate lui Calin Popescu Tariceanu, care, cu putin timp inainte, afirmase ca Iohannis a preluat aceleasi metehne de la Basescu, mai putin calitatile lui, si face exact aceeasi greseala ca si predecesorul sau, folosind fortele represive ale statului pentru a transa lupta politica.

Un roman de 22 de ani, condamnat la trei ani de inchisoare in Marea Britanie dupa ce a furat 53 de telefoane mobile in timpul unui concert rock

Un tanar originar din Romania a reusit sa fure 53 de telefoane mobile in timpul unui concert rock desfasurat la Birmingham, in centrul Angliei. Romanul si-a recunoscut fapta si a fost condamnat la trei ani de inchisoare.

Dosarul de santaj de presa Gazeta - la final, dupa zece ani: Curtea de Apel Galati i-a achitat pe toti inculpatii

Curtea de Apel Galati a decis achitarea tuturor inculpatilor intr-unul dintre cele mai vechi si mai rasunatoare dosare ce vizeaza presa: asa-numitul Dosar Gazeta, in care mai multi sefi si jurnalisti ai unui trust de presa clujean au fost acuzati de santaj si constituire de grup infractional. Decizia instantei, pronuntata pe 20 decembrie, desfiinteaza verdictul dat in aprilie 2016 de Tribunalul Braila, in care mai multi dintre inculpati fusesera condamnati la inchisoare cu suspendare.

Elena Udrea, reactie naucitoare dupa 11 ani. Ce a realizat abia acum apropiata lui Basescu

Fosta sefa a Cancelariei lui Basescu are cuvinte de lauda fata de cel pe care odinioara il acuza de interventii in justitiei. Udrea era cea care detona scandalul biletelului roz. Dupa 11.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2294 seconds )