Libnet.ro
UNICEF

21:45

Fotbalistii de la CFR Cluj au refuzat sa iasa la antrenament din cauza restantelor financiare

B1 B1,
Fotbalistii de la CFR Cluj au refuzat sa iasa la antrenament din cauza restantelor financiare

Jucatorii celor de la CFR Cluj au refuzat sa iasa miercuri la antrenament, fiind nemultumiti ca nu si-au mai primit banii de anul trecut. Cadu sicompania au decis sa nu mai bifeze antrenamentul condus de V. continuă pe B1

Jucatorii de la CFR Cluj au refuzat sa se antreneze

Situatia devine tot mai critica la fosta campioana CFR Cluj, unde din cauza datoriilor financiare jucatorii au refuzat sa se mai antreneze in cursul zilei de miercuri.

Liga 1: Victorie pentru Astra Giurgiu, scor 1-0, in fata CFR Cluj

Astra Giurgiu a castigat, duminica, partida jucata pe teren propriu, in compania CFR Cluj, scor 1-0 1-0), scrie Mediafax. Singura reusita a partidei i-a apartinut lui Cristescu, in minutul 15, cu un sut.

Astra Giurgiu a castigat meciul cu CFR Cluj. Ambele echipe au incheiat partida in inferioritate numerica

Astra Giurgiu a castigat meciul cu CFR Cluj, disputat duminica, pe teren propriu si incheiat cu 1-0. Gazdele au jucat de la mijlocul primei reprize in inferioritate numerica, iar oaspetii au fost in aceeasi situatie in a doua parte a jocului.

35 de morti din cauza tornadelor, in SUA

Cel putin 35 de oameni si-au pierdut viata din cauza tornadele produse duminica si luni in sudul si in centrul Statelor Unite. Aceleasi zone erau amenintate, marti seara de un nou front, anunta presa americana, .

Bogdan Stancu isi incheie sezonul din cauza unei accidentari

Atacantul roman Bogdan Stancu nu va mai putea evolua in acest sezon din cauza unei accidentari care il obliga sa se opereze la genunchi.

Kevin Bacon, la un pas sa-si piarda viata. Din cauza faimei

Mai bine mai tarziu decat niciodata sa-ti dai seama ca ai luat-o pe o panta gresita. Kevin Bacon a marturisit ca obisnuia sa fie obsedat de faima si chiar era sa-si piarda viata din cauza ei.

OMS: Alerta maxima in Europa pentru poliomielita din cauza scaderii vaccinarilor

Europa este in alerta maxima in ceea ce priveste raspandirea poliomielitei din cauza scaderii vaccinarilor, aparitiei unor cazuri in zone de conflict si circulatiei virusului in Asia, avertizeaza Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS).

Se prabuseste imperiul CFR Cluj: de ce a ajuns cea mai titrata echipa romaneasca din ultimii ani in pragul colapsului

Neplatiti din decembrie, jucatorii au boicotat antrenamentul de miercuri dimineata, iar presedintele Iuliu Muresan a admis ca, din sezonul viitor, clubul va avea o noua politica.

Sedinta apatica, din cauza numarului mare de Adunari Generale

Bursa a scazut cu 1,23%, iar actiunile Fondului Proprietatea au coborat cu 5,21% 4,2 bani), in ziua din care cumparatorii acestor titluri nu au mai avut dreptul sa incaseze dividendul special, de cinci bani/actiune, pe care Fondul il va distribui din reducerea capitalului social.

Guvernul a majorat bugetul Apararii din cauza crizei din Ucraina

Guvernul va majora deficitul bugetar cu aproximativ 0,2% din PIB, prin suplimentarea corespunzatoare, cu echivalentul a 700 milioane lei, a bugetului Ministerului Apararii, in contextul crizei din Ucraina, obtinand deja in acest sens acordul FMI si al.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )