Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO VIDEO Atentate teroriste in Tunisia. Turistii parasesc in masa statiunile turistice

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Atentate teroriste in Tunisia. Turistii parasesc in masa statiunile turistice

Cel putin 38 de persoane, inclusiv numerosi turisti occidentali, au fost ucise, iar alte 20 au fost ranite in atacurile teroriste comise vineri la doua hoteluri de pe litoralul tunisian, anunta Ministerul de Interne din Tunis. Sute de turisti straini au fost transportati cu autocarele spre aeroportul Enfidha, pentru a fi evacuati, in noaptea de vineri spre sambata, dupa atentatele teroriste din Tunisia. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Atentate teroriste in Tunisia. Turistii parasesc in masa statiunile turistice tunisiene

Cel putin 38 de persoane, inclusiv numerosi turisti occidentali, au fost ucise, iar alte 20 au fost ranite in atacurile teroriste comise vineri la doua hoteluri de pe litoralul tunisian, anunta Ministerul de Interne din Tunis. Sute de turisti straini au fost transportati cu autocarele spre aeroportul Enfidha, pentru a fi evacuati, in noaptea de vineri spre sambata, dupa atentatele teroriste din Tunisia.

Trei atentate teroriste pe trei continente

Trei atentate teroriste au avut loc, ieri, la o diferenta de trei ore, in Franta, Kuweit si Tunisia, provocand moartea a zeci de persoane.

Adevarul Live: Val de atentate teroriste: decapitare in Franta, 27 de morti in Tunisia. Bomba in Kuweit

O serie de atentate au avut loc astazi, in trei state, toate fiind asumate de Statul Islamic. in Franta un om a fost decapitat dupa ce militanti teroristi au incercat sa intre intr-o uzina chimica. in Tunisia doua hoteluri au fost atacate de teroristi. Cristian Unteanu comenteaza pericolul terorist si reactia Europei la atacuri.

Cele mai sangeroase atentate teroriste din istorie

Cele mai sangeroase atentate din istorie. Atacul asupra turnurilor gemene din New York ramane unul dintre cele mai sangeroase din istorie, urmat de bombardarea comunitatii yazidi din Irak si raidurile Boko Haram asupra doua sate Nigeria.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )