Libnet.ro
UNICEF

06:45

Traian Basescu i-a transmis un mesaj de condoleante lui Vladimir Putin

Adevărul Adevărul,
Traian Basescu i-a transmis un mesaj de condoleante lui Vladimir Putin

Presedintele Traian Basescu i-a transmis astazi omologului condoleante omologului sau de la Kremlin, Vladimir Putin, dupa un accident feroviar petrecut marti, in care au murit sase persoane, dintre care cinci cetateni din Republica Moldova. continuă pe Adevărul

Basescu ii transmite un mesaj de condoleante lui Putin, in urma accidentului feroviar din Rusia

Presedintele Traian Basescu a transmis public, miercuri, un mesaj de condoleante presedintelui Federatiei Ruse, Vladimir Putin, in urma accidentului feroviar petrecut marti in apropiere de Moscova.

Dmitri Rogozin se autoinvita la Bucuresti. Vicepremierul rus vrea o intalnire cu Traian Basescu si Victor Ponta, la 31 august

Vicepremierul rus Dmitri Rogozin s-a autoinvitat la Bucuresti, la 31 august, intr-un mesaj postat luni pe contul sau de Facebook. Le propun domnilor Traian) Basescu si Victor) Ponta sa sarbatorim impreuna,.

VIDEO Traian Basescu: Ponta spune ca am cerut ca DNA sa isi inceteze activitatea pe timpul campaniei. Nu exista o asemenea declaratie/ Il invit pe Victor Ponta sa renunte la minciuna macar acum, cind avem vizite foarte importante

Presedintele Traian Basescu a sustinut o scurta declaratie de presa marti la Palatul Cotroceni, in care a reactionat la acuzatiile lansate de premierul Victor Ponta in timpul sedintei de guvern de marti, cand i-a cerut ministrului Justitiei sa sesizeze CSM cu privire afirmatiile presedintelui legat de stoparea activitatii DNA in timpul campaniei electorale. HotNews. ro a transmis LIVETEXT si VIDEO declaratia presedintelui.

FOTOGALERIE Traian Basescu a postat pe Facebook fotografii mai putin protocolare de la intalnirea cu Joe Biden

Pe contul de Facebook al presedintelui Traian Basescu, Alaturi de presedintele nostru, au fost postate miercuri imagini mai putin protocolare de la intalnirea pe care seful statului a avut-o in cursul diminetii cu vicepresedintele american Joe Biden. Vicepresedintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, aflat intr-o vizita oficiala de doua zile in Romania, s-a intalnit miercuri cu presedintele Traian Basescu si cu premierul Victor Ponta. Presedintele Traian Basescu l-a primit pe oficialul american la Palatul Cotroceni in jurul orei 9:30 dupa care au urmat atat convorbiri tete-a-tete si convorbiri oficiale, cu participarea membrilor celor doua delegatii.

Joe Biden si Traian Basescu s-au intalnit la Cotroceni. Basescu: Trebuie sa intarim statul de drept. Biden: Domnule presedinte, ne veti lipsi!

Aflat in a doua sa zi de vizita in Romania, vicepresedintele SUA, Joe Biden, se afla la Palatul Cotroceni, unde a fost primit de presedintele Traian Basescu.

Adrian Ursu: Traian Basescu a fost de folos unor interese americane punctuale

Traian Basescu a fost de folos unor interese americane punctuale, a afirmat jurnalistul Adian Ursu, in cadrul emisiunii Sinteza zilei, comentand astfel mesajul vicepresedintelui SUA, Joe Biden, catre presedintele.

Elena Udrea: Contracandidatul lui Ponta la prezidentiale are nevoie de sustinerea lui Traian Basescu (VIDEO)

Deputatul Elena Udrea a vorbit, miercuri seara, in cadrul emisiunii Buna seara,Romania, difuzata de B1 TV, despre rolul politicianului Traian Basescu inainte de terminarea mandatului de presedinte,.

CCR a respins sesizarea lui Traian Basescu privind refuzul nemotivat al lui Ponta de a contrasemna decretele de decorare a fostei conduceri ICR

Curtea Constitutionala a respins miercuri sesizarea presedintelui Traian Basescu in care acesta reclama faptul ca premierul Victor Ponta nu a motivat refuzul de a contrasemna o serie de decrete de decorare a fostei conduceri a Institutului Cultural Roman.

CCR a repins sesizarea lui Ponta, dupa ce Traian Basescu s-a pozat cu tricoul PMP

Curtea Constitutionala CC) a respins, miercuri, sesizarea Guvernului privind implicarea presedintelui Traian Basescu in campania electorala, formulata dupa ce seful statului s-a fotografiat imbracat cu un tricou PMP, alaturi de lideri ai acestui partid, potrivit Mediafax.

CCR respinge sesizarea Guvernului privind implicarea lui Traian Basescu in campania pentru alegerile europarlamentare

UPDATE - Curtea Constitutionala a respins, miercuri, sesizarea Guvernului privind implicarea presedintelui Traian Basescu in campania electorala. Sesizarea a fost formulata dupa ce seful statului s-a.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )