Libnet.ro
UNICEF

01:05

Functia de traducere vizuala Google Translate, disponibila in limba romana

Antena3 Antena3,
Functia de traducere vizuala Google Translate, disponibila in limba romana

Functia de traducere vizuala - cunoscuta sub numele de Word Lens - din aplicatia Google Translate este disponibila, incepand cu aceasta saptamana, si pentru limba romana, anunta Mediafax. Word. continuă pe Antena3

Functia de traducere vizuala din Google Translate, disponibila si pentru limba romana incepand cu aceasta saptamana

Functia de traducere vizuala World Lens) din aplicatia Google Translate este disponibila din aceasta saptamana si pentru limba romana, noteaza Capital. Traducerea vizuala din Google Translate permite.

Google Translate lanseaza traducerea vizuala pentru limba romana. Functia permite traducerea in timp real a unui text imprimat, prin intermediul camerei telefonului

Incepand cu aceasta saptamana, functia de traducere vizuala cunoscuta sub numele de Word Lens) din aplicatia Google Translate este disponibila si pentru limba romana. Aceasta este parte dintr-o actualizare mai ampla a aplicatiei Google Translate, prin care traducerea vizuala a fost extinsa, pe langa romana, cu alte 19 de limbi, precum bulgara, maghiara, ceha, daneza, poloneza, turca sau indoneziana.

Google Translate lanseaza traducerea vizuala pentru limba romana

Incepand cu aceasta saptamana, functia de traducere vizuala cunoscuta sub numele de World Lens) din aplicatia Google Translate este disponibila si pentru limba romana. Aceasta este parte dintr-o actualizare mai ampla a aplicatiei Google Translate,.

Google lanseaza traducerea vizuala pentru limba romana

Functia de traducere vizuala - cunoscuta sub numele de Word Lens - din aplicatia Google Translate este disponibila, din aceasta saptamana, si pentru limba romana.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )