Libnet.ro
UNICEF

06:00

Generalul Ciuca, decorat cu Ordinul National al Meritului in grad de Comandor de Ambasada Frantei

Hotnews Hotnews,
 Generalul Ciuca, decorat cu Ordinul National al Meritului in grad de Comandor de Ambasada Frantei

Generalul Nicolae-Ionel Ciuca, Seful Statului Major al Apararii, a fost distins cu Ordinul National al Meritului in grad de Comandor, de catre Michele Ramis, Ambasadoarea Frantei in Romania, in cadrul unei ceremonii care a avut loc marti la Resedinta Frantei. continuă pe Hotnews

Seful Statului Major al Apararii, generaul Ciuca, decorat cu Ordinul National al Meritului in grad de Comandor de Ambasada Frantei

Generalul Nicolae-Ionel Ciuca, Seful Statului Major al Apararii, a fost decorat de ambasadoarea Frantei in Romania, Michele Ramis. in cadrul unei ceremonii care a avut loc la Ambasada Frantei din Bucuresti,.

Generalul Nicolae Ciuca, decorat de ambasadorul Frantei la Bucuresti

Generalul Nicolae-Ionel Ciuca, seful Statului Major al Apararii, a fost distins cu Ordinul National al Meritului in grad de Comandor de catre ambasadorul Frantei in Romania, Michele Ramis, a anuntat, miercuri, misiunea diplomatica printr-un comunicat de presa. Ceremonia a avut loc marti, resedinta Ambasadei Frantei.

Simona Halep, decorata de Klaus Iohannis. Sportiva va primi ordinul national Steaua Romaniei in Grad de Cavaler

Klaus Iohannis o va decora pe Simona Halep cu Ordinul National Steaua Romaniei in Grad de Cavaler, ca semn al performantei obtinute la Turneul de Tenis de la Wimbledon, dar si pentru intreaga sa activitate. Simona Halep a primit Ordinul National Steaua Romaniei in Grad de Cavaler Simona Halep a castigat Turneul de Tenis de .

Simona Halep, decorata cu Ordinul National Steaua Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a decis acordarea celei mai inalte distinctii a statului roman, Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Cavaler, tenismenei Simona Halep, dupa castigarea Turneului de la Wimbledon.

Simona Halep va fi decorata de presedintele Klaus Iohannis cu Ordinul National Steaua Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul privind decorarea Simonei Halep cu cu Ordinul National Steaua Romaniei. Ceremonia va avea loc la o data ulterioara.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )