Libnet.ro
UNICEF

05:45

Germania si Franta vor sa coopereze mai mult

Antena3 Antena3,
Germania si Franta vor sa coopereze mai mult

Presedintele francez Emmanuel Macron si cancelarul german Angela Merkel si-au reafirmat duminica hotararea de a aprofunda si mai mult cooperarea intre Franta si Germania, intr-o. continuă pe Antena3

Blue Air a transportat anul trecut 5,06 milioane pasageri, cu 70% mai mult fata de 2016

Blue Air a transportat anul trecut 5. 790 pasageri, cu 70% mai mult fata de anul anterior si peste estimarile initiale, si mai mult decat dublu fata de anul 2015, cand a transportat putin peste 2 milioane de pasageri.

Un studiu realizat de Cofetariile Delice arata ca romanii consuma mai mult cozonac de Paste decat de Craciun

Din cifrele realizate de Cofetariile Delice, in luna decembrie 2017, rezulta ca romanii consuma mai mult cozonac de Paste decat de Craciun, conform unui comunicat de presa remis Redactiei.

iNDRAZNESTE SA CREZI! Carburantii s-au SCUMPIT masiv in Romania, de la inceputul anului. Taxele catre stat reprezinta mai mult de jumatate din pret

In doar doua saptamani, carburantii s-au scumpit cu 3%, respectiv 16 bani pe litrul de benzina si 15 bani pe litrul de motorina, aceasta crestere a preturilor din Romania fiind mai mare.

Cine este jucatoarea care a stat pe teren mai mult decat Simona Halep la o partida oficiala

Simona Halep a avut parte de un meci istovitor contra americancei Lauren Davis, pe care a invins-o dupa trei ore si 45 de minute. A fost al treilea cel mai lung meci din istoria Australian Open, din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )