Libnet.ro
UNICEF

22:15

Guvernul de la Budapesta va prelua datorii de 2,8 miliarde dolari ale autoritatilor locale

B1 B1,
Guvernul de la Budapesta va prelua datorii de 2,8 miliarde dolari ale autoritatilor locale

Guvernul de la Budapesta va prelua datorii de 2,8 miliarde dolari ale autoritatilor locale, pentru a reduce presiunea financiara suportata de municipalitati si a evita blocarea activitatilor acestora, transmite. continuă pe B1

Guvernul ungar va prelua datorii de 2,8 mld. dolari ale autoritatilor locale

Guvernul Ungariei va prelua datorii de peste 612 miliarde de forinti 2,8 miliarde dolari) ale autoritatilor locale, pentru a reduce presiunea financiara suportata de municipalitati si a evita blocarea activitatilor acestora, transmite Mediafax.

Guvernul Ungariei va prelua datorii de peste 2,8 miliarde dolari ale autoritatilor locale

Guvernul Ungariei va prelua datorii de peste 612 miliarde de forinti 2,8 miliarde dolari) ale autoritatilor locale, pentru a reduce presiunea financiara suportata de municipalitati si a evita blocarea.

Ungaria va prelua datorii de peste 612 miliarde de forinti ale autoritatilor locale

Guvernul Ungariei va prelua datorii de peste 612 miliarde de forinti ale autoritatilor locale, pentru a reduce presiunea financiara suportata de municipalitati si a evita blocarea activitatilor acestora, arata Bloomberg.

Apple a avut profit net de peste 41 miliarde dolari in anul fiscal 2011-12. Vanzarile au trecut de 150 miliarde dolari

Apple a inregistrat in anul fiscal incheiat in septembrie rezultate financiare record, profitul net depasind 41 miliarde dolari, iar cifra de afaceri, 156 miliarde dolari. In trimestrul trecut Apple a vandut 27 milioane de iPhone-uri si 14 milioane de iPad-uri, insa analistii din piata spun ca se simte criza economica si unii clienti care ar fi dorit sa-si ia produse Apple, nu au avut bani pentru ele.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )