Libnet.ro
UNICEF

22:30

Guvernul a decis: Starea de alerta se prelungeste cu 30 de zile. Ce reguli de protectie sanitara se vor aplica in ziua alegerilor locale (VIDEO)

B1 B1,
Guvernul a decis: Starea de alerta se prelungeste cu 30 de zile. Ce reguli de protectie sanitara se vor aplica in ziua alegerilor locale (VIDEO)

Guvernul decide, in sedinta de luni, prelungirea starii de alerta cu inca 30 de zile. De asemenea, Executivul adopta o serie de reguli privind desfasurarea procesului de votare la alegerile locale din 27. continuă pe B1

Orban: Starea de alerta se prelungeste cu inca 30 de zile Manifestatiile vor fi din nou autorizate

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca guvernul va aproba, luni, hotararea pentru prelungirea starii de alerta cu inca 30 de zile, insa executivul va veni cu o noua relaxare a restrictiilor astfel incat se vor putea relua adunarile publice si manifestatiile de, cel mai probabil, 100 de persoane.

Starea de alerta se prelungeste cu inca 30 de zile, insa Orban promite noi relaxari. Manifestatiile vor fi din nou permise

Premierul Ludovic Orban a anuntat duminica ca Guvernul va aproba maine hotararea de prelungire a starii de alerta cu inca 30 de zile. Acesta a promis insa si un nou set de relaxare a restrictiilor, printre acestea regasindu-se si aprobarea manifestatiilor publice.

Guvernul a prelungit starea de alerta. Ce reguli trebuie sa respecte romanii in urmatoarele 30 de zile DOCUMENT

Guvernul a adoptat luni proiectul de hotarare care prelungieste stare de alerta, incepand cu data de 15 septembrie, precum si stabilirea masurilor care se aplica pe durata acesteia pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

CORONAVIRUS |Guvernul a prelungit starea de alerta cu inca 30 de zile. Masurile luate in sedinta de luni

UPDATE, 14 septembrie, ora 14. 40: Guvernul Orban a prelungit starea de alerta cu inca o luna. Hotararea intra in vigoare de marti, 15 septembrie. Sedinta Executivului afost precedata de o reuniune a Com.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )