Libnet.ro
UNICEF

23:15

Halep, in finala Bucharest Open dupa 6-2,4-6, 6-1 cu Monica Niculescu

România Liberă România Liberă,
Halep, in finala Bucharest Open dupa 6-2,4-6, 6-1 cu Monica Niculescu

Simona Halep s-a calificat in finala Turneului de la Bucuresti dupa ce a invins-o, in trei seturi, 6-2, 4-6, 6-1, pe Monica Niculescu. in ultimul act, Halep o va intalni pe Roberta Vinci. continuă pe România Liberă

Simona Halep, iN FINALA BRD Bucharest Open, dupa ce a invins-o pe Monica Niculescu

Jucatoarea Simona Halep, cap de serie numarul 1, s-a calificat in finala turneului BRD Bucharest Open, dupa ce a invins-o, sambata, cu scorul de 6-2, 4-6, 6-1, pe sportiva Monica Niculescu, locul 68 WTA, scrie Me.

LIVE Simona Halep cu Roberta Vinci in finala Bucharest Open (17:30)

Onlinesport. ro transmite live text, duminica de la ora 17:30, finala Bucharest Open, primul turneu WTA organizat la noi in tara si care este dotat cu premii totale in valoare de 220. Simona Halep o intalneste pe italianca Roberta Vinci intr-un duel al primelor doua favorite.

Simona Halep s-a calificat in turul doi la BRD Bucharest Open, dupa ce a invins-o pe Indy de Vroome

Principala favorita a BRD Bucharest Open, Simona Halep, s-a calificat, miercuri, in turul doi al competitiei. in primul tur, Halep a invins-o pe jucatoarea olandeza Indy de Vroome, locul 190 WTA, cu scorul de.

Simona Halep, in semifinalele Bucharest Open, dupa 6-3,6-1 cu Lara Arruabarrena, in sferturi

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Bucuresti dupa ce a invins-o, in sferturi, pe Lara Arruabarrena cu 6-3, 6-1. in semifinale, Halep o va intalni pe Monica Niculescu.

LIVE Simona Halep in optimi la Bucharest Open (18:00)

Simona Halep continua participarea la turneului WTA de la Bucuresti, joi seara, cand o intalneste de la ora 18:00 pe Alexandra Krunic din Serbia. Meciul va fi live text pe Onlinesport. ro .

Halep o invinge pe Niculescu si se califica in finala BRD Bucharest Open

Jucatoarea Simona Halep, cap de serie numarul 1, s-a calificat in finala turneului BRD Bucharest Open, dupa ce a invins-o, sambata, cu scorul de 6-2, 4-6, 6-1, pe sportiva Monica Niculescu, locul 68 WTA.

BRD Bucharest Open. Simona Halep s-a calificat in finala, dupa ce-a invins-o pe Monica Niculescu. Primele declaratii

Simona Halep, principala favorita a turneului, s-a calificat in ultimul act de la BRD Bucharest Open, dupa ce-a invins-o in semifinala romaneasca pe Monica Niculescu. in finala, Halep o va intalni duminica, de la ora 17. 30, pe a doua favorita, italianca Roberta Vinci.

GAME cu GAME Simona Halep in sferturi la Bucharest Open

Simona Halep a jucatvineri, dupa ora 20:00, in sferturile de finala ale turneului WTA Bucharest Open, contra jucatoarei Lara Arrubarrena. Jucatoarea din Romania a invins in meciul de joi.

LIVE Simona Halep in sferturi la Bucharest Open

Simona Halep joaca vineri, dupa ora 20:00, in sferturile de finala ale turneului WTA Bucharest Open, contra jucatoarei Lara Arrubarrena. Jucatoarea din Romania a invins in meciul de joi.

LIVE Simona Halep in sferturi la Bucharest Open (azi, dupa ora 20:00)

Simona Halep joaca vineri, dupa ora 20:00, in sferturile de finala ale turneului WTA Bucharest Open, contra jucatoarei Lara Arrubarrena. Jucatoarea din Romania a invins in meciul de joi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )