Libnet.ro
UNICEF

23:15

Halep s-ar putea confrunta cu ACUZATII GRAVE la Australian Open. Ce AMENDA risca sportiva noastra (VIDEO)

B1 B1,
Halep s-ar putea confrunta cu ACUZATII GRAVE la Australian Open. Ce AMENDA risca sportiva noastra (VIDEO)

Simona Halep a reusit joi una dintre cele mai mari performante ale carierei sale, dupa ce a invins-o in semifinala de la Australian Open pe jucatoarea germana Angelique Kerber cu scorul de 6-3, 4-6,. continuă pe B1

Rochie cu NOROC! De unde provine vestimentatia lui Halep purtata in semifinala de la Australian Open (FOTO)

Simona Halep a fost imbracata cu o rochie comandata de pe un site din China pentru semifinala de la Australian Open, unde s-a calificat cu un scor incredibil de 6-3, 4-6, 9-7. Halep urmeaza sa semneze cu.

SONDAJ Va reusi Simona Halep de aceasta data sa mearga pana la capat la Australian Open?

Dupa o calificare en-fanfare in sferturile de la Australian Open, Simona Halep si-a egalat cea mai buna performanta de la Antipozi reusita in 2014 si 2015). Jocul solid al Simonei din meciul cu Naomi Osaka ne face sa ne gandim mult mai departe in competitie - crezi ca va reusi Halep sa cucereasca primul Grand Slam din cariera?Participa in text la sondajul HotNews. ro.

POZA ZILEI: Cum a sarbatorit Simona Halep calificarea in sferturile de la Australian Open (FOTO)

Imagine de senzatie cu Simona Halep, dupa calificarea in sferturile primului turneu de Grand Slam al anului, Australian Open. Numarul unu mondial in ierarhia WTA a spulberat-o astazi pe Naomi Osaka 72.

Simona Halep, record pentru ea si Romania la Australian Open

Simona Halep a jucat semifinala de la Australian Open cuAngelique Kerber. Meciul a inceput la ora 7 dimineata ora Romaniei) si Simona Halep a reusit sa castige, desi nu fara emotii. Simona Halep a reusit atat pentru ea, cat si pentru tenisul romanesc o premiera. E primul om din tenisul local care ajunge in finala [].

Simona Halep, primele declaratii dupa calificarea in semifinalele de la Australian Open: Este un sentiment minunat

Simona Halep s-a calificat miercuri, in premiera, in semifinalele turneului de la Australian Open. La scurt timp dupa victoria impotriva Karolinei Pliskova, Halep a declarat ca isi face.

SIMONA HALEP - KAROLINA PLISKOVA LIVE la AUSTRALIAN OPEN. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO

EUROSPORT va transmite LIVE VIDEO meciul dintre SIMONA HALEP si KAROLINA PLISKOVA de la AUSTRALIAN OPEN. Partida este ONLINE STREAM si pe EUROSPORT PLAYER, de la ora 06:00. Simona Halep o va infrunta pe Karolina.

LIVETEXT Halep si Kerber lupta pentru un loc in finala de la Australian Open. Meciul merge in set decisiv!

Simona Halep si Angelique Kerber se intalnesc in semifinalele de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului.

Simona Halep s-a calificat in semifinalele Australian Open, pentru prima oara in cariera

Simona Halep s-a calificat in semifinalele de la Australian Open, la capatul unui meci senzational facut de romanca. Karolina Pliskova a inceput meciul in forta, castigand.

Australian Open, semifinale: Simona Halep vs Angelique Kerber (LIVE Text dupa ora 07:00)/ Duelul picioarelor puternice

Fiecare partida jucata cu Simona a fost dificila, iar rezultatul strans. Stiu ca sunt buna in defensiva, iar asta imi da incredere, astfel a prefatat Angelique Kerber partida cu Simona Halep, din semifinalele de la Australian Open. Echilibrul persista in meciurile directe: 4-4, iar joi cele mai mici detalii ar putea face diferenta. Partida de pe Rod Laver Arena va fi in direct pe Eurosport si LIVE Text pe HotNews. ro dupa ora 07:00 ora Romaniei).

Halep in semifinale la Australian Open

Simona Halep a trecut de bariera psihologica a sferturilor si va juca pentru prima data in semifinale la Australian Open. Lidera mondiala a invins-o in sferturi pe Karolina Pliskova, cu 6-3, 6-2, dupa un inceput ezitant in care s-a vazut condusa cu 3-0. Au urmat 9 game-uri la rand pentru Halep si pana la final Pliskova n-a mai obtinut decat doua jocuri. Asa am trait Halep - Pliskova in sferturi la Australian Open .

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )