Libnet.ro
UNICEF

01:05

Helmut Duckadam, la Reteaua de idoli: Asa au fost vremurile atunci, asa sunt si acum. Cat te pot folosi, te folosesc, cat nu, la revedere!

Adevărul Adevărul,
Helmut Duckadam, la Reteaua de idoli: Asa au fost vremurile atunci, asa sunt si acum. Cat te pot folosi, te folosesc, cat nu, la revedere!

Luni, 19 octombrie, de la ora 21:00 in reluare duminica, de la ora 18:00), la Reteaua de idoli e invitat Helmut Duckadam, sportivul considerat cel mai talentat portar din Romania, dupa ce in finala Cupei Campionilor Europeni din 1986 a facut istorie si a aparat toate cele patru lovituri de la 11 metri pentru a aduce trofeul echipei sale, Steaua Bucuresti. continuă pe Adevărul

STREINU-CERCEL, DESPRE CRIZA SANITARA: Noi am scris legislatia acum pe genunchi, asa au fost vremurile

Medicul Adrian Streinu-Cercel afirma ca legislatia in domeniul sanitar in timpul pandemiei a fost scrisa pe genunchi, pentru ca asa au fost vremurile, motiv pentru care a iesit cu erori.

Adrian Streinu Cercel, despre criza sanitara: Noi am scris legislatia acum pe genunchi, asa au fost vremurile. Pe genunchi am scris-o, cu erori a iesit (VIDEO)

Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului Matei Bals din Capitala, a declarat ca legislatia in domeniul sanitar adoptata dupa izbucnirea epidemiei de coronavirus a fost scrisa pe genunchi:.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )