Libnet.ro
UNICEF

08:30

Honda recheama in service peste 3.000 de masini din Romania, din cauza airbag-urilor Takata

Hotnews Hotnews,
 Honda recheama in service peste 3.000 de masini din Romania, din cauza airbag-urilor Takata

Honda recheama in service 3. 054 automobile din Romania, produse in perioada 2003-2012, din cauza airbag-urilor fabricate de furnizorul Takata. Sunt vizate automobilele CR-V, Accord, Accord Tourer, Jazz, Civic si Insight. continuă pe Hotnews

Peste doua treimi din populatia globului va trai in orase pana in 2050

Mai mult de jumatate din populatia globului locuieste in orase, numarul fiind intr-o continua crestere, ceea ce ar putea afecta climatul. Astfel, cele mai importante orase din Romania si din lume au inceput sa-si construiasca cladiri eco-friendly, adaptate la mediul inconjurator. Nu mai este un secret faptul ca procentul celor care locuiesc in orase va ajunge la 66% pana in 2050, fata de 54% in 2014, arata datele Saint-Gobain, unul dintre cei mai importanti producatori locali si globali de materiale de constructii.

HARTA INTERACTIVA Stadiul lucrarilor pe fiecare autostrada din Romania. Ce tronsoane si cati kilometri ar putea fi deschisi circulatiei in 2016

In momentul de fata in Romania se lucreaza efectiv la aproape 150 de kilometri noi de autostrada, iar Compania de Autostrazi isi propune sa deschida traficul pe 95 de kilometri pana la finalul lui 2016, potrivit informatiilor obtinute de HotNews. ro. Cu toate acestea, problemele si blocajele existente in prezent pe anumite tronsoane contureaza o imagine mai putin optimista, in care pana la finalul anului reteaua de autostrazi din Romania sa mai adauge circa 75 de kilometri. Vezi in articol stadiul lucrarilor si stadiul financiar pentru fiecare proiect din tara.

TripAdvisor a desemnat cel mai bun hotel de lux din Romania in 2015

Hotel Epoque este cel mai bun hotel de lux din Romania, pentru al patrulea an consecutiv, intr-un top TripAdvisor , cea mai mare platforma online de calatorii din lume. Epoque este un hotel de tip boutique de 5 stele, aflat in Bucuresti, unde o.

Join Airlines va intra pe piata din Romania cu patru curse operate de la Arad

Conducerea companiei olandeze Join Airlines a anuntat astazi ca va intra pe piata din Romania cu patru curse operate de la Arad, dintre care trei pe rute internationale, in timp ce trei aeronave au fost alocate rutelor interne, extinderea activitatii vizand si aeroporturile din Suceava si Tulcea, informeaza Mediafax.

O noua companie aeriana intra pe piata din Romania

Conducerea companiei olandeze Join Airlines a anuntat, miercuri, ca va intra pe piata din Romania cu patru curse operate de la Arad, dintre care trei pe rute internationale, in timp ce trei aeronave au fost .

Join Airlines anunta intrarea pe piata din Romania cu patru curse operate de la Arad

Conducerea companiei olandeze Join Airlines a anuntat, miercuri, ca va intra pe piata din Romania cu patru curse operate de la Arad, dintre care trei pe rute internationale, in timp ce trei aeronave au fost alocate rutelor interne, extinderea.

Australian Open: Programul de joi al sportivilor din Romania

Alexandra Dulgheru este singura reprezentanta a Romaniei pe tablourile de simplu de la Australian Open, numarul 61 WTA urmand sa o intalneasca pe Angelique Kerber, din Germania favorita numarul sapte). Intra in material pentru a vedea ce sportivi din Romania vor evolua joi la Melbourne.

Consultari bilaterale in cazul Bodnariu intre agentiile pentru protectia copilului din Romania si Norvegia

Ministrul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, Ana Costea, a anuntat, marti seara, ca de saptamana viitoare vor incepe consultari bilaterale in cazul Bodnariu intre agentiile pentru protectia copilului din Romania si Norvegia pentru a se identifica solutiile posibile, scrie Agerpres.

Numarul masinilor din Romania a crescut cu 5,27%, in 2015

Parcul auto national din Romania insuma, la sfarsitul anului 2015, aproximativ 6,60 milioane de unitati, in crestere cu 5,27% fata de perioada similara a anului precedent, cand numara 6,27 milioane de.

UPDATE Renault recheama in service 15.800 de masini Captur, pentru corectarea unei erori de calibrare a controlului motorului

Compania Renault recheama pe plan european in service 15. 000 de automobile pentru reglaje la nivelul motorului, a anuntat marti ministrul francez al Ecologiei, Segolene Royal, citata de AFP. Renault s-a angajat sa recheme 15. 000 de vehicule pentru a le verifica si pentru a le regla corect, astfel incat sistemul de filtrare sa functioneze, a spus Segolene Royal, ministrul francez al ecologiei. UPDATE Renault confirma ca are loc o operatiune de rechemare. Sunt vizate aproximativ 15. 000 de vehicule echipate cu motorul 110 dCi). Actiunea consta in corectarea unei erori de calibrare a controlului motorului. Aceasta problema este cunoscuta si rezolvata deja in productie, din septembrie 2015. Compania dezminte informatia potrivit careia un numar de 700. 000 de vehicule ar fi vizate in vederea unei actualizari de soft.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )