Libnet.ro
UNICEF

21:00

HOROSCOP 4 iunie. Taurii trebuie sa aiba mai multa grija cu banii

România Liberă România Liberă,
HOROSCOP 4 iunie. Taurii trebuie sa aiba mai multa grija cu banii

Horoscop maine, 4 iunie. Taurii trebuie sa aiba mai multa grija cu banii, iar Racii ar face bine sa lucreze in secret la proiectele lor. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile. continuă pe România Liberă

Horoscop SCORPION iunie 2016: Meriti bani mai multi, dar iti va fi greu sa-i obtii

Banii sunt preocuparea ta principala si vrei o majorare de salariu, iar daca ai firma ta doresti sa-ti cresti comisioanele pentru a obtine mai mult profit. Luna noua din 4 iunie iti va oferi ocazia sa faci asta. Problema este ca aceasta luna noua nu este tocmai perfecta.

HOROSCOP 2 iunie. Berbecii si Pestii vor face eforturi suplimentare pentru a-si realiza sarcinile

Horoscop maine, 2 iunie. Berbecii si Pestii vor face eforturi suplimentare pentru a-si realiza sarcinile, iar Gemenii trebuie sa aiba grija cum discuta cu partenerul. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

Horoscop BERBEC iunie 2016: Luna noua iti va da peste cap toate planurile

Luna noua din 4 iunie iti va incurca planurile de calatorie pe care ti le-ai facut pentru luna asta. Vei avea foarte mult de lucru, iar o serie de proiecte serioase vor avea nevoie de multa atentie si vor fi destul de greu de realizat.

Horoscop TAUR iunie 2016: este momentul perfect sa ceri o majorare de salariu

Acum ar fi momentul potrivit sa ceri o majorare de salariu. Luna noua in Gemeni este intotdeauna momentul in care trebuie sa vorbesti, iar pe 4 iunie beneficiezi de o luna noua ideala, care-ti ofera un interval de doua saptamani in care trebuie sa actionezi.

Horoscop LEU iunie 2016: vesti fabuloase legate de bani

Iunie este luna jocului. Planetele graviteaza in zona relatiilor, dar si a carierei. Vei lega prietenii noi, vei merge la petreceri, dar te vei implica si in proiecte creative. Financiar, la inceputul lunii vei resimti o incorsetare in ce priveste fondurile cash disponibile. Dar vei recupera pe parcurs, cand vei avea o serie de oportunitati in plan social destul de profitabile. in plus, planeta Pluto se va alatura lui Jupiter in constelatia ta, aducandu-ti vesti fabuloase legate de bani, cel mai probabil in jurul datei de 26 iunie. in scurt timp vei gasi aici previziunile complete pentru luna iunie.

Horoscop FECIOARA iunie 2016: Vesti bune pentru cariera; se intrevede un job mult mai bun

Vor fi noutati in cariera de luna noua din 4 iunie. in prima jumatate a lunii ti s-ar putea oferi un titlu nou sau o pozitie mai importanta. Munca ti se va potrivit perfect, pentru ca-ti vei putea folosi abilitatile deosebite de comunicare.

Horoscop GEMENI iunie 2016: va trebui s-o lasi mai moale cu inceperea de proiecte importante

Luna noua in Gemeni este de obicei o perioada perfecta pentru lansarea in noi aventuri, mai ales in unele la care tii mult. De aceasta data, insa, e posibil ca momentul sa fie cam nepotrivit si ar fi mai bine sa stai cuminte. Marte este inca retrograd si nu-si va reveni decat pe 29 iunie.

Horoscop VARSATOR iunie 2016: Vesti bune in aceasta luna, atat in cariera, cat si in dragoste

HOROSCOP varsator IUNIE. Ai tot asteptat sa ti se animeze viata amoroasa, iar acum dorinta ti s-ar putea indeplini, dupa luna noua din 4 iunie. Soarele, luna noua in Gemeni si Venus vor umple casa iubirii, distractiei, placerilor si vacantei din charta ta.

Horoscop CAPRICORN iunie 2016: Vei avea foarte mult de lucru si vei fi usor confuz

HOROSCOP capricorn IUNIE. Luna noua in comunicativul Gemeni iti va aduce o cascada de telefoane, emailuri si intruniri. iti va face placere tot ce ai de facut, dar ai putea constata ca sefii sau clientii nu sunt chiar exacti in solicitarile pe care ti le fac.

Horoscop SAGETATOR iunie 2016: Lucrurile nu vor merge chiar asa cum vrei

Ai intrat in iunie cu o iarna in suflet. Asa se intampla cand Soarele este atat de departe de semnul tau zodiacal in aceasta perioada Soarele se deplaseaza la sase luni distanta de ziua ta de nastere. La un moment dat Soarele se va intoarce pentru a-si incepe lungul traseu inapoi spre Sagetator.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )