Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOROSCOP 5 DECEMBRIE. Scorpionii sunt iritati de toata lumea, Varsatorii trebuie sa se astepte la niste schimbari

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 5 DECEMBRIE. Scorpionii sunt iritati de toata lumea, Varsatorii trebuie sa se astepte la niste schimbari

Iata horoscopul zilei de azi JOI 5 DECEMBRIE 2019. Drumul Lunii in visatorul Pesti se apropie de final. A venit vremea sa apesi alarma ceasului, la propriu sau la figurat! Luna se pregateste. continuă pe Antena3

HOROSCOP 5 decembrie. Gemenii sunt plini de romantism. Leii capata incredere in ei

HOROSCOP Berbec, 5 decembrie Vrei sa faci o impresie buna in noul grup in care ai intrat, de aceea ar fi indicat sa eviti barfele , chiar daca pe termen scurt te aduc in centrul atentiei. in plus,.

HOROSCOP DECEMBRIE 2019. Balantele au parte de momente unice

Orientarile de baza din horoscopul Balantei in luna decembrie 2019 sunt intaietatea acordata familiei si persoanelor dragi, o relationare sociala avand o turnura imprevizibila, fericita, si o viata.

O noua decizie controversata luata de Vladimir Putin. Ordinul despre care vorbeste toata lumea

Vladimir Putin surprinde din nou! Presedintele Rusiei a ordonat un lucru extrem de neasteptat. Cu ce decizie controversata a mai uimit iar pe toata lumea? Vladimir Putin, decizie controversata! Care este noul ordin? Vladimir Putin a luat o decizie cel putin controversata. in ultima vreme, ordinele sale n-au aratat decat ca vrea ca Rusia sa .

Oana Roman a reusit sa uimeasca pe toata lumea. A slabit enorm si s-a fotografiat intr-o rochie superba de seara FOTO

Oana Roman si-a uimit fanii de pe Instagram, dupa ce a postat cateva imagini, in care apare imbracata intr-o rochie superba. Modelul articolului vestimentar ales de vedeta e fost cat se poate de elegant, fiind pe placul multora dintre cei care ii urmaresc activitatea din mediul online. Sotia lui Marius Elisei a luat iarasi pe .

Orban nu exclude o ordonanta pe legile justitiei daca se va incerca o tergiversare dupa asumare: Justitia ar fi paralizata, toata lumea ar intelege ca vom fi obligati

Guvernul nu exclude o ordonanta de urgenta in cazul legilor justitiei daca se va incerca o tergiversare a adoptarii actelor normative in domeniu pe care executivul vrea sa-si asume raspunderea. Premierul Ludovic Orban a precizat ca toata lumea va intelege ca este nevoie de o interventie urgenta, deoarece altfel justitia va fi paralizata.

Curs valutar BNR, joi, 5 decembrie. Care sunt cotatiile de azi

Banca Nationala a Romaniei emite un nou curs valutar. Indicele ROBOR indica azi o schimbare. Care sunt cotatiile monedelor internationale si care este evolutia acestora din lunile precedente? Cur valutar BNR, joi, 5 decembrie Banca Nationala a Romaniei BNR) emite cursul pentru ziua de joi, 5 decembrie. Cotatiile monedelor de circulatie internationala vor urma sa .

HOROSCOP DRAGOSTE pentru saptamana 2-8 decembrie. Leii sunt plini de farmec, Scorpionii au o perioada de liniste si armonie

Iata horoscopul dragostei pentru saptamana 2-8 decembrie 2019. Saptamana se anunta sexy, plina de oportunitati amoroase. Si asta pentru ca iubitii Marte si Venus danseaza impreuna toata saptamana,.

HOROSCOP 3 DECEMBRIE. Racii intra intr-o perioada contemplativa, Scorpionii sunt de neoprit

Iata horoscopul zilei de azi MARTI 3 DECEMBRIE 2019. Iubitii Venus si Marte fac sextil azi, si transforma ziua de marti intr-una din cele mai sexy ale lunii decembrie. Mai mult, Mercur fa.

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru zodii 2 decembrie. Leii sunt plini de optimism, Scorpionii au parte de liniste

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de LUNI 2 DECEMBRIE 2019 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata. Fecioara Maria, regina tuturor ingerilor.

HOROSCOP. Zodiac chinezesc pentru luna decembrie. Iepurii sunt aventurosi, Caii sunt ocupati

Zodiacul chinezesc pentru luna DECEMBRIE 2019 din anul chinezesc guvernat de Mistretul de Pamant, ofera fiecarei zodii chinezesti mesaje intelepte, cu talc si semnificatii folositoare. Exista auspicii de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )