Libnet.ro
UNICEF

21:00

Huawei Mate 30, in cele mai bune poze si cu toate detaliile importante

Playtech Playtech,
Huawei Mate 30, in cele mai bune poze si cu toate detaliile importante

Ca in fiecare an, cele mai importante detalii despre cele mai asteptate telefoane au ajuns online. E cazul si cu Huawei Mate 30, care va fi prezentat abia pe 19 septembrie. Stim insa de acum. continuă pe Playtech

The Guardian - Moartea domnului Lazarescu, intre cele mai bune filme ale ultimului secol. Mike Leigh: Este o capodopera cu buget redus

Regizori precum Mike Leigh, Richard Linklater, Joanna Hogg si Michael Winterbottom au ales filmele pe care le considera cele mai bune din ultimul secol. Lungmetrajul Moartea domnului Lazarescu 2005), de Cristi Puiu, a fost apreciat de cineastii Pawel Pawlikowski si Mike Leigh, acesta din urma numindu-l o capodopera cu buget redus, potrivit The Guardian.

FOTO Cum arata seria Huawei Mate 30. Design-ul telefoanelor, confirmat cu trei zile inainte de lansare

Desi lansarea oficiala a seriei Mate 30 este anuntata pe 19 septembrie, designul sau a fost deja dezvaluit, gratie unor fotografii oficiale descoperite de un utilizator de pe Twitter.

Business report: Cele mai bune orase din lume pentru Generatia Z. Bucuresti, un oras nepotrivit; Piata muncii la Cluj: scadere naturala, imbatranire si migratie externa

Cresterea puterii de cumparare a salariilor se mentine la peste 10%, productivitatea muncii la +0,2%. Castigul salarial mediu brut din luna iulie 2019 a fost de 5. 091 lei, cu 0,7% mai mic. Ni se spune la TV ca avem cea mai mare crestere economica din Europa, ca sunt bani pentru majorarea pensiilor si ca vom avea autostrazi. Si apoi ne uitam la o cifra si ne dam seama care e adevarul.

Specificatiile noii serii OnePlus 7T: Android 10 si o baterie mai mare, pentru a te bucura de ecranul de 90Hz

Saptamanile urmatoare, lumea telefoanelor mobile va fi populata de trei noi dispozitive de top: Huawei Mate 30 Pro, OnePlus 7T Pro si Google Pixel 4. Adaugam si faptul ca Apple vine cu un nou iPhone, iar Samsung Galaxy Note 10+ a impresionat deja, si ne asteapta o batalie acerba la final de an.

Demisie de rasunet la Digi24, dupa sapte ani. O vedeai zilnic, iar opiniile ei erau cele mai acide

Unul dintre cei mai acizi jurnalisti ai statiei paraseste pupitrul! Digi24 ramane fara un prezentator de renume, care a reusit timp de sapte ani sa incante publicul cu obiectivitate si naturalete. Cine este si de ce a ales sa paraseasca Digi24? Demisie fulger la Digi24! Este vorba despre Alice Iacobescu, cea care a fost alaturi .

Bancuri cu personalitati. Ce spune Charlie Chaplin cand este intrebat care femei sunt cele mai fidele

Comportamentul personalitatilor constituie o sursa inepuizabila de inspiratie pentru amatorii de bancuri. Va prezentam o selectie cu zece dintre cele mai amuzante bancuri despre acestea.

FOTOGALERIE Cum arata metroul din Kiev, unul dintre cele mai frumoase din Europa

Kiev, capitala Ucrainei, are 2,6 milioane de locuitori si metroul, cu cele trei magistrale, este esential intr-un oras cu un rau urias ce-l taie in doua si cu strazi in panta. Chiar daca cele mai frumoase statii nu se compara cu cele din Moscova, cateva sunt foarte elegante si au fost greu de construit din cauza geologiei complicate. Unele au candelabre superbe, altele au picturi, altele vin cu combinatii inedite de culori. Metroul din Kiev are si portiuni pe unde ruleaza la suprafata.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: La doctor

O blonda merge la doctor si se plange ca o dor toate. -D-le doctor, daca ma ating cu degetu pe cap ma doare, daca ma ating pe picior ma doare, daca ma ating pe burta iara ma doare. ma dor toate. ce am? Dr:Esti blonda.

Una dintre cele mai puternice perechi de zodii: Gemeni si Varsator. Top 5 cele mai compatibile in dragoste

Vrei sa afli daca ai alaturi persoana potrivita din punct de vedere astral? Horoscopul iti spun exact cu cine te potrivesti in plan amoros, iar aceste cinci cupluri de zodii au toate sansele sa se iubeasca pana la adanci batraneti.

Science Report: Faceti cunostinta cu Victoria, una din cele mai complete fosile de T-Rex gasite vreodata; moartea ei surprinzatoare a fost elucidata dupa 66 de milioane de ani

Dupa descoperirea sa in 2013, scheletul fosilizat al Victoriei a fost restaurat os cu os. Dupa ce a iesit din ou acum 66 de milioane de ani, Victoria a fost regina pradatorilor din vremea sa in Cretacic. Dar a fost doborata in floarea varstei, inainte sa implineasca 30 de ani de un ucigas surprinzator. Acum, a doua cea mai completa fosila de T-Rex din lume este pe cale sa porneasca intr-un turneu global vreme de cinci ani.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )