Libnet.ro
UNICEF

01:05

Huawei Romania doneaza 100.000 de dolari catre Salvati Copiii, pentru programul Ora de Net

Adevărul Adevărul,
Huawei Romania doneaza 100.000 de dolari catre Salvati Copiii, pentru programul Ora de Net

Ora de Net este un program unic in Romania, care are ca scop promovarea sigurantei pe internet pentru copii si adolescenti. continuă pe Adevărul

Huawei Romania sustine educatia generatiei viitoare cu o donatie majora

Huawei Romania a anuntat ca doneaza 100. 000 de dolari pentru Salvati Copiii Romania. Astfel, reitereaza sprijinul oferit tinerilor. Demersul companiei in acest sens a pornit in urma cu.

Huawei Romania finanteaza Ora de Net, cu o suta de mii de dolari

Huawei Romania finanteaza programul Ora de Net, cu o suta de mii de dolari. Contractul acestuia a fost semnat, astazi, in cursul unei conferinte de presa, de CEO-ul companiei chineze, George Zhang si de reprezentantul fundatiei Salvati Copiii, Gabriela Alexandrescu.

Mercedes-Benz Romania, in parteneriat cu Organizatia Salvati Copiii, organizeaza cea de-a noua editie a programului de educatie rutiera MobileKids

Mercedes-Benz Romania, in parteneriat cu Organizatia Salvati Copiii, organizeaza cea de-a noua editie a programului de educatie rutiera MobileKids, o initiativa Daimler. Dedicat copiilor cu varste cuprinse intre 6 si 10 ani, programul consta in cursuri interactive de informare privind siguranta rutiera. Editia curenta, derulata in anul scolar 2019-2020, va implica aproximativ 3. 000 de elevi din 20 de scoli din Bucuresti.

SEFUL HUAWEI ROMANIA: Securitatea este o necesitate a oraselor inteligente

Orasele inteligente au nevoie de conectivitate peste tot, pentru ca nu putem functiona ca insule izolate, a afirmat, miercuri, la Palatul Parlamentului, George Zhang, CEO Huawei Romania, informeaza Aferpres. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )