Libnet.ro
UNICEF

21:15

Ce i-a cerut premierul Sorin Grindeanu ministrului Justitiei, Florin Iordache

România Liberă România Liberă,
Ce i-a cerut premierul Sorin Grindeanu ministrului Justitiei, Florin Iordache

Prim-ministrul Romaniei, Sorin Grindeanu, a cerut ca in perioada imediat urmatoare Ministerul Justitiei sa demareze de urgenta dezbateri publice cu toate partidele politice si cu societatea civila pe tema subiectelor din ordonanta care a fost abrogata duminica. continuă pe România Liberă

Premierul Sorin Grindeanu: Florin Iordache isi va asuma ceea ce n-a facut bine. Daca nu, voi lua decizia in ceea ce inseamna pozitia dansului acolo

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, intr-o interventie la un post de televiziune din Romania, ca ministrul Justitiei, Florin Iordache, isi va asuma ceea ce n-a facut bine, precizand ca daca acest lucru nu se va intampla va lua o decizie in ceea ce priveste pozitia acestuia.

Premierul Sorin Grindeanu: Nu imi dau demisia.Dupa ce Iordache isi va asuma ceea ce nu a facut bine in cazul OUG, decid legat de pozitia sa la MJ

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, duminica seara, ca nu demisioneaza, raspunzand unei intrebari referitoare la solicitarile protestatarilor din Piata Victoriei, care au cerut constant demisia Guvernului.

Secretarul de stat din MAE, Petre Guran, a fost eliberat din functie de premierul Sorin Grindeanu

Secretarul de stat din cadrul Ministerului Afacerilor Externe, Petre Guran, a fost eliberat din functie de premierul Sorin Grindeanu, informeaza Agerpres. Acesta a fost numit secretar de stat la MAE pe 28 ianuarie 2016 de fostul premier Dacian Ciolos.

Premierul Sorin Grindeanu le raspunde protestatarilor: Nu imi dau demisia. Singura modalitate prin care un Guvern poate fi dat jos este prin motiune de cenzura

Prim-ministrul Romaniei, Sorin Grindeanu, le-a raspuns protestatarilor care ii cer, in starda, demisia, ca nu va renunta la conducerea Executivului. Premierul a mai adaugat ca singura modalitate prin care Guvernul poate fi dat jos este motiunea de cenzura.

Sorin Grindeanu a anuntat retragerea OUG 13 privind modificarea Codului Penal

Premierul Sorin Grindeanu a anuntat sambata, la Palatul Victoria, ca Ordonanta de Urgenta privind Modificarea Codului Penal va fi abrogata/prorogata astazi. Acesta a motivat decizia spunand ca nu doreste dezbinarea tarii. Premierul a folosit in declaratia sa de presa atat cuvantul abrogare, cat si prorogare, doua cuvinte care nu sunt sinonime. Abrogare inseamna desfiintarea unei legi, pe cand prorogare inseamna amanarea adoptarii acesteia.

Un secretar de stat de la MAE a fost demis printr-o decizie a lui Sorin Grindeanu

Petre Guran a fost demis din functia de secretar de stat la Ministerul Afacerilor Externe MAE), aceasta decizie fiind luata de premierul Sorin Grindeanu. Petre Guran a fost numit secretar de stat la MAE de catre.

Ordonanta 13: ce e adevarat si ce e fals in declaratiile lui Liviu Dragnea si Sorin Grindeanu

Principalul argument pentru catre Guvernul a modificat legislatia penala prin ordonanta de urgenta ar fi acela ca a fost obligat de o decizie a Curtii Constitutionale din iulie anul trecut, sustin premierul Sorin Grindeanu si liderul PSD Liviu Dragnea. Acest argument este insa fals.

Vicepresedintele PSD Mihai Chirica cere demisia ministrului Justitiei. Nu trebuie sa fim nici Romania penalilor, dar nici Romania procurorilor

Un atac dur a fost lansat in cursul zilei de joi, 2 februarie 2017, de la Iasi, acolo unde primarul orasului, Mihai Chirica, vicepresedinte al PSD la nivel national, a cerut prim-ministrului Sorin Grindeanu abrogarea OUG privind modificarile aduse legislatiei penale.

Grindeanu, la Antena 3: Nu demisionez, am castigat alegerile/ Iordache isi va asuma ce n-a facut bine; daca nu, voi decide in ceea ce inseamna pozitia sa

Premierul Sorin Grindeanu a declarat duminica seara la Antena 3 ca nu isi va da demisia din fruntea Guvernului, deoarece PSD a castigat alegerile cu milioane de voturi. Ministrul Justitiei, Florin Iordache, isi va asuma ceea ce n-a facut bine, a mai declarat premierul Grindeanu, precizand ca daca acest lucru nu se va intampla va lua o decizie in ceea ce priveste pozitia acestuia.

Nu imi dau demisia

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, astazi, ca nu demisioneaza, raspunzand unei intrebari referitoare la solicitarile protestatarilor din Piata Victoriei, care au cerut constant demisia Guvernului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )