Libnet.ro
UNICEF

22:30

Icoane din vremea lui Mihai Viteazul si Matei Basarab, scoase la vanzare

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Icoane din vremea lui Mihai Viteazul si Matei Basarab, scoase la vanzare

Licitatia de Valori Traditionale, inclusiv colectia de icoane pe sticla Cecilia Cutescu-Storck Joi, 9 iulie 2020, ora 19:30 Online Only - artmark. ro. Sangele apa nu se face, intrucat credinta a reprezentat, de-a lungul istoriei, liantul care a pastrat unit poporul roman, iar simbolul acesteia au fost icoanele. O mostenire valoroasa, in . continuă pe Ceaşca de Cultură

Icoane din vremea lui Mihai Viteazul si Matei Basarab, scoase la vanzare

Sangele apa nu se face, intrucat credinta a reprezentat, de-a lungul istoriei, liantul care a pastrat unit poporul roman, iar simbolul acesteia au fost icoanele. O mostenire valoroasa, in licitatie, este reprezentata de icoanele din colectia artistei Cecilia Cutescu- Storck, prima femeie din Europa care avea sa predea la o catedra de arte decorative, in cadrul Academiei de Arte Frumoase din Bucuresti, dar si o importanta activista pentru drepturile femeilor din Romania. Colectia de 7 icoane pe glaja a fost realizata in ateliere transilvanene in sec. XIX-XX, avand preturi de pornire intre 150 si 500 de euro.

ADVERTORIAL Icoane din vremea lui Mihai Viteazul si Matei Basarab, scoase la vanzare

Sangele apa nu se face, intrucat credinta a reprezentat, de-a lungul istoriei, liantul care a pastrat unit poporul roman, iar simbolul acesteia au fost icoanele. O mostenire valoroasa, in licitatie, este reprezentata de icoanele din colectia artistei Cecilia Cutescu-Storck, prima femeie din Europa care avea sa predea la o catedra de arte decorative, in cadrul Academiei de Arte Frumoase din Bucuresti, dar si o importanta activista pentru drepturile femeilor din Romania.

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )