Libnet.ro
UNICEF

23:15

Imagini de la nunta! Cum a pus Madalina Ghenea mirii si invitatii sa faca yoga in grup!

ADPM ADPM,
Imagini de la nunta! Cum a pus Madalina Ghenea mirii si invitatii sa faca yoga in grup!

Madalina Ghenea i-a convins pe invitatii de la nunta fratelui sau sa pozeze in ipostaze mai putin obisnuite pentru un asteld e eveniment. Astfel se face ca atat mirii, cat si petrecaretii s-au asezat la un moment dat pe jos, in pozitie de lotus, pentru a face yoga. Continue reading . continuă pe ADPM

Madalina Ghenea, intr-o rochie spectaculoasa la nunta fratelui ei (VIDEO)

Fratele actritei Madalina Ghenea, Alin, s-a casatorit religios cu aleasa inimii, Elena. Frumoasa bruneta a venit singura la nunta, desi invitatii se asteptau sa incinga hora si sa manance sarmale.

FOTO-VIDEO Madalina Ghenea, fara Gerard Butler la nunta fratelui ei

Fotomodelul Madalina Ghenea, originar din municipiul Slatina, a participat, sambata, la nunta fratelui ei, fara a-l avea alaturi pe celebrul ei prieten, vedeta Gerard Butler. Desi toata ziua au existat zvonuri potrivit carora actorul ar fi urmat sa-si faca aparitia in ultimul moment la nunta, acest lucru nu s-a adeverit. Madalina a deturnat inca o data, fara sa vrea, atentia de la cei doi protagonisti ai zilei, fratele ei si mireasa acestuia.

Madalina Ghenea, superba la nunta din Slatina intr-o rochie de 700 de euro!

Madalina Ghenea a participat singura, fara Gerard Butler, la nunta fratelui ei desfasurata aseara la Slatina. Vedeta a purtat o rochie semnata Maria Lucia Hohan, in valoare de 700 de euro, iar evenimentul a avut loc intr-un cort amplasat pe Dealul Gradiste, pe locul unde in anii 80 tronau panourile cu chipurile Elenei si lui Nicolae Ceausescu. Continue reading .

Poza pe care Madalina Ghenea a postat-o in urma cu putin timp pe Facebook. NU eram BEATA!

Frumoasa Madalina Ghenea se afla in Maldive, in vacanta alaturi de o prietena si a vrut sa le arate fanilor ei de pe Facebook ce locuri viziteaza si unde isi petrece timpul. Asa ca a postat o fotografie.

Madalina Ghenea va fi Oprah Winfrey de Romania la Antena 3? Iata cu ce salariu fulminant ar fi momita!

Madalina Ghenea a primit o propunere tentanta din partea lui Mihai Gadea, mai exact de a realiza o emisiune de divertisment la Antena 3, in stilul celor ale celebrei Oprah Winfrey. Modelul a cerut timp de gandire, mai ales ca i s-ar fi propus un salariu de aproape 50. 000 de euro. Pe editie. Continue reading .

Madalina Ghenea, la nunta fara Gerard Butler: El a vrut sa vina

Fratele Madalinei Ghenea, Alin, s-a casatorit religios la Slatina. Marele absent de la eveniment este iubitul Madalinei, Gerard Butler, si asta pentru ca nu a vrut sa deturneze atentia de la cei doi.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )