Libnet.ro
UNICEF

21:00

Incident socant intr-un spital din Romania: Unui pacient i s-au scos ochii

Antena3 Antena3,
Incident socant intr-un spital din Romania: Unui pacient i s-au scos ochii

Politia si conducerea Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) fac anchete la un centru de recuperare din orasul Talmaciu, unde un pacient i-a smuls ochii altuia, fara ca. continuă pe Antena3

Incident SOCANT la un centru de recuperare din Sibiu: Unui pacient i s-au smuls ochii (VIDEO)

Incident socant la un centru de recuperare din orasul Sibian Talmaciu. Un pacient i-a smuls ochii altuia, fara ca personalul sa poata impiedica agresiunea, informeaza Agerpres. Am avut o solicitare de.

Un nou incident socant la Politia din Gorj

Un nou incident socant la Politie. Un agent si-a dus o colega in magazia de armament a Inspectoratului Judetean de Politie pentru a-i arata acesteia cum se trage cu pistolul. Arma s-a descarcat din.

Un individ I-A SCOS OCHII unui pacient, intr-un spital din Sibiu! Directia de Asistenta Sociala: Nu se putea evita evenimentul

Un incident socant a cutremurat, marti, Romania! Un pacient cu probleme psihice, internat la un centru de reabilitare din Sibiu, i-a scos ochii unui alt pacient. Detalii AICI) Directia de Asistenta.

Prima agentie de turism specializata pe wellness din Romania

Piata spa de relaxare din Romania este inca la un nivel scazut, dar exista cateva zeci de centre spa, in special in cadrul hotelurilor si cateva centre tip Day SPA. In 2016, cifra pietei spa din Romania era de circa 21 de milioane de euro.

Topul producatorilor de mezeluri: cum merg afacerile celor mai mari companii din Romania

Afacerile celor mai mari producatori de mezeluri din Romania au fost in crestere anul trecut, insa nu toate companiile au fost mai profitabile in 2017 decat in anii anteriori. Liderul pietei de mezeluri ramane Unicarm, insa in cadrul clasamentului.

Imagini revoltatoare. Doua clanuri de romi din Romania au socat Germania - VIDEO

Doua clanuri de romi din Romania au socat Germania dupa ce au transformat o strada in camp de lupta. Peste 50 de batausi, barbati si femei, s-au lovit cu bate de baseball, cu sticle si cu scaune. Cinci.

Incident socant la un centru de recuperare. Un pacient i-a smuls ochii altuia

Politia si conducerea Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) fac anchete la un centru de recuperare din orasul Talmaciu, unde un pacient i-a smuls ochii altuia, fara ca.

Incident de securitate pe un aeroport din Germania. Au fost afectate si cursele din Romania

Compania Lufthansa si-a anulat sambata doua curse de pe Aeroportul International din Sibiu AIS), din cauza unui incident de securitate care a avut loc pe aeroportul din Munchen Germania), a anuntat purtatorul.

Ancheta ntr-un centru de recuperare psihiatrica din Sibiu, dupa ce unui pacient i-au fost scosi ochii

Politia si conducerea Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) fac anchete la un centru de recuperare din orasul Talmaciu, unde un pacient i-a smuls ochii altuia, fara ca personalul sa poata impiedica agresiunea, a declarat, pentru Agerpres, directorul DGASPC, Laura Vilsan.

Carnagiu pe soselele din ROMANIA! Accident GRAV, in urma cu putin timp! A fost activat planul ROSU de interventie

Un accident cumplit a avut loc duminica in judetul Ialomita pe DN 2, la iesirea din Urziceni. in incident au fost implicater doua autoturisme, iar in urma impactului au rezultat sunt 6 victime,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2459 seconds )