Libnet.ro
UNICEF

21:30

Indicele iBovespa din Brazilia a inchis in scadere

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Indicele iBovespa din Brazilia a inchis in scadere

Indicele bursier iBovespa din Brazilia a inchis sedinta de tranzactionare de ieri in scadere. continuă pe Ziarul Bursa

Indicele londonez FTSE100 a inchis in scadere

Indicele bursier FTSE100 din Londra a inchis sedinta de tranzactionare de astazi in scadere.

Totul despre siguranta banilor vostri online la Campionatul Mondial din Brazilia

Daca pregatiti excursia pe care o visati de ceva vreme la Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia din 2014, care va incepe pe 12 iunie, ar trebui sa stiti cum sa va protejati. Ei bine, expertii Kaspersky au scris despre problemele pe care le puteti avea atunci cand folositi cardurile in Brazilia. in Brazilia sunt printre cele mai multe ATM-uri din lume. 000 de asemenea dispozitive sunt instalate in toata tara. Hotii simpli stau pe langa bancomate, va urmaresc atunci [].

Selectionerul Australiei a anuntat lotul definitiv pentru Cupa Mondiala din Brazilia

Selectionerul nationalei Australiei, Ange Postecoglou, a anuntat, marti, lotul de 23 de jucatori convocati pentru Cupa Mondiala din Brazilia. Din lotul provizoiu, Postecoglu a renuntat la Mark Birighitti, Josh.

Selectionerul Ecuadorului a anuntat lotul definitiv pentru Cupa Mondiala din Brazilia

Selectionerul nationalei Ecuadorului, Reinaldo Rueda, a anuntat, luni, lotul definitiv pentru turneul final al Cupei Mondiale din Brazilia. Tehnicianul de 57 de ani a decis sa-l includa pe lista convocatilor si pe.

Selectionerul Bosniei a anuntat lotul definitiv pentru Cupa Mondiala din Brazilia

Edin Dzeko si Miralem Pjanic sunt vedetele lotului Bosniei pentru Cupa Mondiala din Brazilia, pe care selectionerul Safet Susic l-a anuntat luni. Singurul dubiu al antrenorului de 59 de ani erau legate de starea de.

Radamel Falcao rateaza Cupa Mondiala. Lotul Columbiei pentru turneul final din Brazilia

Unul dintre cei mai buni atacanti ai lumii, Radamel Falcao, nu va fi prezent la Cupa Mondiala din Brazilia, jucatorul celor de la AS Monaco nereusind sa se refaca dupa accidentarea la genunchi suferita in luna.

Lovitura pentru nationala Columbiei: atacantul Radamel Falcao rateaza CM 2014 din Brazilia

Nationala Columbiei nu il va avea in lot, la turneul final din Brazilia, pe cel mai valoros jucator al sau, atacantul Radamel Falcao, care evolueaza la AS Monaco. Selectionerul Jose Pekerman a luat decizia de anu-l convoca in lot deoarece columbianul nu si-a revenit dupa accidentarea suferita la genunchi.

Indicele Bursei din Frankfurt, la nivel record

Bursele europene au urcat ieri, indicele DAX al pietei din Frankfurt trecand pentru scurt timp, pentru prima oara, de 10. 000 de puncte, dupa ce Banca Centrala Europeana BCE) a anuntat masuri de stimulare monetara.

MAE a lansat ghidul pentru Cupa Mondiala din Brazilia

Romanii sunt sfatuiti sa nu se lanseze in discutii contradictorii cu autoritatile braziliene si sa se vaccineze impotriva febrei galbene si malariei, in cadrul ghidului Ministerului Afacerilor Externe dedicat Campionatului Mondial de Fotbal organizat in Brazilia, in perioada 12 iunie-13 iulie. MAE ii informeaza pe cetatenii romani care doresc sa calatoreasca in Brazilia nu au nevoie de viza de intrare pentru o sedere cu durata de maximum 90 de zile si nici de viza de tranzit. In cazul depasirii perioadei legale de sedere, Politia Federala poate aplica o amenda pentru fiecare zi de sedere ilegala pe teritoriul Braziliei.

Ghid util pentru microbistii care pleaca la Cupa Mondiala din Brazilia

Vrei sa pleci in Brazilia la Cupa Mondiala? inainte de a-ti achizitiona biletul de intrare si pachetul de servicii turistice, informeaza-te asupra conditiilor de calatorie. Ministerul Afacerilor Externe a publicat un mic ghid pentru microbistii care doresc sa urmareasca meciurile la fata locului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )