Libnet.ro
UNICEF

01:05

INNA si-a surprins cea mai buna prietena facandu-i cadou masina visurilor ei

Adevărul Adevărul,
INNA si-a surprins cea mai buna prietena facandu-i cadou masina visurilor ei

INNA si-a surprins cea mai buna prietena, daruindu-i masina pe care si-o dorea. Anca este cea mai buna prietena a INNEI de aproape 15 ani, fiind si una dintre persoanele care o insotesc pe artista in turnee. continuă pe Adevărul

Cea mai buna varza murata la butoi. Ingredientul secret pe care-l stiu gospodinele, e atat de simplu

Alimentele fermentate au o istorie indelungata in multe culturi, varza murata fiind unul dintre cele mai cunoscute exemple de feluri de preparate traditionale fermentate. Reteta pentru cea mai buna varza murata la butoi. Reteta varza murata la butoi Desi sauerkraut varza murata) este un cuvant german, felul de mancare nu a provenit din Germania. El .

Cea mai buna varza murata calita. Reteta este foarte simpla, la indemana tuturor

Varza calita este una dintre cele mai cunoscute retete traditionale romanesti. Ea poate fi o reteta complet vegetariana, dar poate fi gatita si cu carne de porc sau carnati. De asemenea, exista si doua moduri in care o poti prepara, cu varza proaspata sau murata. Reteta de varza calita varianta cu varza murata Ingrediente .

Totul Verde. SA, cea mai buna companie de amenajari peisagistice din Romania si in 2020

Dupa premiile obtinute in 2019, administratia din sectorul 4 recidiveaza! Si anul acesta, compania T.

Ce cadou extrem de scump i-a facut Inna celei mai bune prietene. A platit mii de euro

Se pare ca Inna este o persoana care isi apreciaza cu adevarat prietenii. Artista si-a surprins cea mai buna prietena cu un cadou la care aceasta nici nu visa. Cand vine vorba de cadouri vedeta nu se uita la bani. Ce cadou extrem de scump i-a facut Inna celei mai bune prietene Are mare succes .

Cea mai mare dorinta a actritei Draga Olteanu Matei. A murit cu o mare durere in suflet

Retrasa de ani de zile din viata publica, Draga Olteanu Matei a murit cu o mare durere in suflet. Care era, de fapt, cea mai mare dorinta a actritei: Poate ma ajuta Dumnezeu. Draga Olteanu Matei nu si-a indeplinit ultima dorinta in 2014, dupa moartea sotului ei, Ion Matei, indragita actrita a parasit Bucurestiul pentru .

Document: Romania Salariu de 1.000 euro pe luna, cea mai mare crestere economica din UE si alte planuri PNL

PNL a publicat promisiunile electorale pentru perioada 2020-2024. in Programul de Guvernare, actualul partid de guvernamant propune electpratului marea cu sarea. PNL promite majorarea salariului mediu net cu 50%, crestere economica de 6% la nivelul lui 2024 si atragerea a circa 90 de miliarde de euro din fonduri europene. PNL, promisiuni mari in oferta electorala .

Ce zone ale corpului nu trebuie atinse. Care este cea mai murdara zona, pana acum se credea altceva

Specialistii in sanatate au facut o lista a zonelor corpului care nu trebuie atinse. Lista a fost oarecum actualizata, intrucat nu mai este valabil ce se credea si se spunea pana acum. Astfel, acum, cea mai murdara parte a corpului este buricul. De ce nu trebuie sa isi atingi niciodata fata daca nu ai mainile .

Ce a facut Tiberiu Argint cand Andreea Balan i-a transmis cea mai proasta veste. Este incredibil

Tiberiu Argint este de partea Andreei Balan chiar si dup ce aceasta l-a anuntat ca nu mai poate face copii. Andreea Balan i-a spus iubitului sau detaliul foarte important, iar aceasta ar fi inteles situatia artistei si este pentru a ramane langa ea, indiferent de situatie. Cum a primit Tiberiu Vestea ca Andreea Balan nu .

Programul de guvernare al PNL: Cea mai mare crestere economica din UE in urmatorii 4 ani. Cresterea cu 50% a salariului mediu net si cu 46% a pensiei

PNL promite, in Programul de guvernare pentru perioada 2021 2024, cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana si majorarea PIB cu peste 450 de miliarde de lei. Salariul mediu net va creste cu 50% pana la finalul perioadei, iar pensia cu 46%. De asemenea, PNL isi propune finalizarea a 970 de kilometri de autostrada si drum expres.

Expert in sanatate publica, avertisment infricosator cu privire la destinatia cea mai iubita de romani: Riscul de infectie este extrem de mare

Pe langa autoritati, expertii in sanatate publica vin cu avertizari vizavi de zonele cu cel mai mare risc de transmitere a virusului ucigas. Recent, Razvan Cherches a transmis un mesaj prin care le aduce tuturor romanilor la cunostinta riscurilor la care se expun daca aleg sa plece in vacanta in anumite destinatii din Romania. Acesta .

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )