Libnet.ro
UNICEF

21:00

Ce se intampla cu Gina Pistol si emisiunea Asia Express, la Antena 1. Anuntul oficial de la producatori

Playtech Playtech,
Ce se intampla cu Gina Pistol si emisiunea Asia Express, la Antena 1. Anuntul oficial de la producatori

Grila de programe a postului Antena 1 se modifica din cauza epidemiei de COVID-19. Ce se intampla cu Asia Express, emisiune prezentata de Gina Pistol si difuzata pe Antena 1? Ce se intampla cu Gina Pistol si emisiunea Asia Express? Epidemia de COVID-19 a modificat programul show-urilor televizate, in special a celor in direct sau . continuă pe Playtech

Momente dificile, la Asia Express. Cine a primit imunitatea acum, in show-ul de la Antena 1

In ultimul episod din Asia Express, difuzat de Antena 1, s-au intamplat multe lucruri, multe lacrimi si emotii, dar si surprize cand vine vorba de imunitate si penalizari. Au fost momente dificile pentru concurenti, dar au reusit sa treaca cu bine peste ele. Momente dificile, la Asia Express in ultima etapa din Asia Express, difuzata .

Smiley si Gina Pistol, separati de criza. Ce a recunoscut artistul in direct, La Maruta

Smiley si Gina Pistol sunt la autoizolare din 14 martie, mai ales ca solistul tocmai se intorsese din Statele Unite ale Americii, unde, dupa cum se stie, criza epidemiologica era in plina desfasurare. Smiley si Gina Pistol, separati de criza Smiley s-a intors de curand din Statele Unite al Americii, fortat de imprejurarile situatiei de .

Ce scrisoare a primit Sorin Bontea din partea Irinei, sotia lui Razvan Fodor. Lacrimile au curs siroaie la Asia Express

Concurentii din Asia Express, sezonul 3, au izbucnit in lacrimi dupa ce au avut parte de o surpriza imensa, in editia 15. Vedetele au primit ganduri si vesti de acasa din partea celor dragi, prin intermediul unor scrisori. Ce cuvinte a primit Sorin Bontea din partea Irinei, sotia lui Fodor? Asia Express, editia 15. Ce .

Gestul facut de Alex Abagiu pentru Irinel Columbeanu la Asia Express. Este singurul care a patit asta

Ce gest a facut Alex Abagiu pentru Irinel Columbeanu, dupa ce a aflat ca ii va fi coechipier? Vedeta nu s-a mai folosit de bunul lui de atunci. De ce a profitat la maximum afaceristul? Gestul facut de Alex Abagiu pentru Irinel Columbeanu Radu si Alex Abagiu au fost una dintre echipele greu incercate in .

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )