Libnet.ro
UNICEF

23:00

Nu a inteles nimic din scandalul de la cimitirul din Valea Uzului: reactia penibila a lui Melescanu

Playtech Playtech,
Nu a inteles nimic din scandalul de la cimitirul din Valea Uzului: reactia penibila a lui Melescanu

Joi seara, la cimitirul international din Valea Uzului, au avut loc niste evenimente greu de descris. Reaactia disproportionata a unor nationalisti romani a fost criticata aspru de catre oficialii de la Budapesta, dar Melescanu s-a aratat ignorant la conflictul grav iscat. Scandalul de la Valea Uzului a inceput la mijlocul lunii mai. La momentul respectiv, [] . continuă pe Playtech

Dancila, somata de Guvernul Ungariei: cat ne va costa scandalul de la cimitirul din Valea Uzului

Tot ce este rau in relatia dintre romanii si ungurii din Transilvania a iesit ieri seara la iveala, in scandalul de la cimitirul din Valea Uzului. Daca ai trait pentru o clipa cu impresia ca ducem lipsa de extremism politic si nationalism, inseamna ca nu ai vazut cum au deviat evenimentele de joi seara de [] .

KELEMEN HUNOR DESPRE INCIDENTELE DE LA CIMITIRUL VALEA UZULUI, Romania si-a aratat fata adevarata

Incidentele de joi de la cimitirul din Valea Uzului au reprezentat un act de vandalism si de barbarie, iar UDMR va sesiza forurile internationale, a declarat la RFI presedintele Uniunii, Kelemen Hunor.

Momentul in care romanii intra in Cimitirul Valea Uzului si rup poarta, filmat de maghiari (VIDEO)

Zi tensionata la Valea Uzului! Mai multe asociatii romanesti isi anuntasera prezenta, joi, cu ocazia Zilei Eroilor - sarbatorita anual simultan cu inaltarea Domnului, la cimitirul international, pentru a .

Romanii au intrat in Cimitirul Valea Uzului: Au trecut de lantul uman format de peste 1.000 de maghiari (FOTO)

UPDATE:in cele din urma, romanii au reusit sa intre in Cimitir. Peste 1. 000 de maghiari au format, joi, un lant uman in fata Cimitirului International al eroilor Valea Uzului, cu scopul de a nu le.

UPDATE // Primele imagini: Romanii au intrat in Cimitirul Valea Uzului! Au trecut de lantul uman format de peste 1.000 de maghiari (FOTO, VIDEO)

UPDATE:in cele din urma, romanii au reusit sa intre in Cimitir. Peste 1. 000 de maghiari au format, joi, un lant uman in fata Cimitirului International al eroilor Valea Uzului, cu scopul.

Incidente in Valea Uzului: Zeci de romani au intrat cu forta in Cimitirul eroilor, pazit de membri ai comunitatii maghiare, care au vrut sa interzica accesul acestora / Reactia UDMR si a presedintelui CNCD (VIDEO, FOTO)

UPDATE: Asztalos Csaba, presedintele Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii, a declarat, pentru B1 TV, ca toata problema de la Valea Uzului a pornit de la faptul ca Primaria Darmanesti a amplasat.

Conflictul de la Cimitirul Valea Uzului: Ambasadorul roman la Budapesta a fost convocat pentru explicatii la Ministerul de Externe al Ungariei

Conflictul romano-maghiar de la Cimitirul Eroilor Valea Uzului a capatat noi proportii joi cand grupuri de romani si maghiari s-au ciocnit la intrarea in cimitirul din Darmanesti, judetul Bacau. Ca.

Incidente in Valea Uzului: Zeci de romani au intrat cu forta in Cimitirul eroilor, pazit de membri ai comunitatii maghiare, care au vrut sa interzica accesul acestora / Reactii: UDMR, seful CNCD, Jandarmerie, George Simion (VIDEO, FOTO)

UPDATE: Jandarmeria Romana a precizat ca, pe durata desfasurarii evenimentului de la Cimitirul International al Eroilor Valea Uzului, nu au existat violente intre participanti, dar nici intre participanti.

Cimitirul din Valea Uzului starneste un scandal diplomatic: Ministerul ungar de externe cere socoteala ambasadorului Romaniei

Situatia Cimitirului Eroilor din Valea Uzului, unde mai mult de 1000 de maghiari au format, joi, un lant uman, afirmand ca astfel protesteaza pasnic fata de ilegalitatile comise de primarul localitatii Darmanesti, starneste un scandal diplomatic.

Deputatul Marius Pascan cere interventia autoritatilor pentru oprirea provocarii maghiare de la Cimitirul Valea Uzului: Este inacceptabil sa ni se interzica sa ne comemoram eroii

Deputatul PMP Marius Pascan condamna provocarea pregatita chiar de Ziua Eroilor la Cimitirul International Valea Uzului din Darmanesti si cere interventia ferma a autoritatilor. Mai exact, Pascan arata.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )