Libnet.ro
UNICEF

07:30

invatamantul din Romania primeste un ajutor neasteptat din partea Germaniei

România Liberă România Liberă,
invatamantul din Romania primeste un ajutor neasteptat din partea Germaniei

Statul german va sprijini, in acest an, cu 750. 000 de euro invatamantul in limba germana din Romania, in cadrul unui proiect care are ca scop principal rezolvarea deficitului de cadre didactice, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Ministrul Educatiei: Sprijin de 750.000 de euro de la statul german, pentru invatamantul din Romania in limba germana

Ministrul Educatiei si Cercetarii Stiintifice, Mihai Sorin Campeanu, a declarat luni, la Sibiu, ca statul german va sprijini cu 750. 000 de euro invatamantul in limba germana din Romania, una din marile probleme in acest sector fiind deficitul de personal.

Rovana Plumb: Cea mai mare pensie din Romania este de 28.852 lei

In randul pensionarilor romani, diferenta dintre un om bogat si un simplu cetatean se numara in multe zerouri. Pensia cea mai mare din Romania este de 28. 852 lei, a afirmat ministrul Muncii, Rovana Plumb, la.

Armele folosite in atacul de la Charlie Hebdo ar putea proveni din Romania

Armele folosite in atentatul terorist asupra redactiei Charlie Hebdo ar putea proveni din Romania. Aceasta afirmatie este facuta de un expert in armament pentru ziarul The Telegraph.

Numarul copiilor din Romania s-a injumatatit de la inceputul anului 1990 si pana in 2013

Numarul copiilor din Romania s-a injumatatit de la inceputul anului 1990 si pana in 2013. Daca la inceputul anilor 1990 in Romania erau peste 6,6 milioane de copii, in prezent sunt mai putin de 3,7.

Comunitatea musulmana din Romania cere un control strict al fundatiilor religioase: incercam sa prevenim pericolul

Conducerea Comunitatii Musulmane din Romania cere controlul strict al fundatiilor religioase. Cererea vine in contextul in care, potrivit liderilor musulmani, in Romania ar exista fundatii islamice care,.

Incredibil! Ce televiziune din Romania va difuza Premiile Oscar in direct!

Ceremonia premiilor Oscar va fi difuzata anul acesta in direct in Romania. In mod surprinzator, nu de o televiziune din fruntea clasamentului de audiente. Iata despre care este vorba.

O biblioteca din Romania, pe locul II in lume la frumusetea arhitecturala. Peste 400.000 de oameni au votat

O biblioteca din Romania este considerata printre cele mai frumoase din lume, multi dintre utilizatorii de internet exprimandu-si votul apreciativ pe site-ul boredpanda. com caruia ii apartine initiativa.

Un studiu al CE dezvaluie o situatie ingrijoratoare in randul tinerilor din Romania

Rata tinerilor de 18 - 24 de ani din Romania care nu studiaza, nu urmeaza niciun curs de formare profesionala si nici nu sunt angajati este de 16 la suta, peste media UE de 13 la suta, arata un studiu al Comisiei Europene CE), citat de Mediafax.

Astrid Fodor va candida din partea Forumului Democrat al Germanilor din Romania pentru functia de primar al Sibiului

Primarul interimar al municipiului Sibiu, Astrid Fodor, a anuntat, luni, ca va candida din partea Forumului Democrat al Germanilor din Romania FDGR) pentru functia de primar al orasului, informeaza Mediafax. in.

Biblioteca din Romania, printre cele mai frumoase din lume

Biblioteca Universitatii Tehnice Gheorghe Asachi din Iasi a fost selectata printre cele mai frumoase 25 de biblioteci din lume, in cadrul unui sondaj online initiat de portalul BoredPanda. Duminica, aceasta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )