Libnet.ro
UNICEF

22:45

Iohannis a depus o coroana de flori la clubul Colectiv: Avem datoria sa nu lasam sa se uite aceasta tragedie! Nu trebuie sa-i uitam pe cei care au murit aici! (VIDEO)

B1 B1,
Iohannis a depus o coroana de flori la clubul Colectiv: Avem datoria sa nu lasam sa se uite aceasta tragedie! Nu trebuie sa-i uitam pe cei care au murit aici! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a mers duminica dimineata la clubul Colectiv, pentru a depune o coroana de flori, informeaza B1 TV. Un monument dedicat memoriei victimelor din Colectiv a fost inaugurat, i. continuă pe B1

Iohannis a depus o coroana de flori la clubul Colectiv: Avem datoria sa nu lasam sa se uite aceasta tragedie! Avem datoria sa nu-i uitam niciodata pe cei care au murit aici! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a mers duminica dimineata la clubul Colectiv, pentru a depune o coroana de flori, informeaza B1 TV. Un monument dedicat memoriei victimelor din Colectiv a fost inaugurat, i.

Iohannis a depus o coroana de flori la Colectiv: Mi-as fi dorit sa stim totusi cine s-a facut vinovat de acest accident teribil/ Cei care au inteles mesajul romanilor dupa Colectiv vor sta probabil mai bine in alegeri. Restul vor fi maturati

Presedintele Klaus Iohannis a venit, duminica dimineata, in fata clubului Colectiv, unde a depus o coroana de flori si a pastrat un moment de reculegere in memoria celor 64 de victime ale tragediei care a avut loc pe 30 octombrie 2015. El a declarat ca la un an de la aceasta tragedie unele lucruri s-au schimbat in bine, dar au ramas restante, afirmand ca si-ar fi dorit ca pana acum sa se afle cine s-a facut vinovat de incendiul din Colectiv.

Un an de la Colectiv. Reactiile politicienilor: Avem datoria morala fata de victimele din Colectiv sa ne asiguram ca astfel de tragedii nu se repeta

Primii doi oameni in stat, presedintele Klaus Iohannis si liderul Senatului, Calin Popescu Tariceanu au transmis mesaje la comemorarea unui an de la tragedia din Clubul Colectiv. Acestia si-au exprimat solidaritatea cu familiile victimelor si au cerut fie ca vinovatii sa fie gasiti, fie ca autoritatile sa ia toate masurile pentru a nu se mai produce un asemenea incident.

Televiziunile din Romania difuzeaza documentare si programe speciale la un an de la tragedia din clubul Colectiv

Televiziunea Romana, dar si posturile Pro TV, Digi24, Antena 1, Kanal D si Discovery Channel vor difuza, in acest weekend, documentare si programe speciale despre incendiul din clubul Colectiv, la un an de cand a avut loc tragedia, scrie News. ro.

Un an de la infernul din clubul Colectiv: povestea tragica a tinerilor Maria Vulcu si Radu Sienerth, victime ale catastrofei

A trecut un an de la incendiul din clubul Colectiv, in urma caruia au murit 64 de tineri si alti aproape 200 au fost raniti, iar urmele tragediei care a indoliat Romania nu au putut fi sterse. Doua familii din judetul Hunedoara si-au pierdut copiii, in catastrofa din seara de 30 octombrie 2015.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )