Libnet.ro
UNICEF

06:15

Ion Cristoiu arunca bomba: Viorica Dancila a vandut meciul! Trebuie data afara din PSD

Antena3 Antena3,
Ion Cristoiu arunca bomba: Viorica Dancila a vandut meciul! Trebuie data afara din PSD

Ion Cristoiu arunca bomba si spune ca Viorica Dancila, a fost de la bun inceput pe blat cu presedintele Klaus Iohannis si a vandut meciul la prezidentiale. Cristoiu sustine ca echipa Vioricai Dancila a. continuă pe Antena3

Ion Cristoiu, scenariu sumbru: Alegerile anticipate sunt moartea acestui partid

Ion Cristoiu a anuntat ca, daca alegerile anticipate vor fi organizate in luna martie, USR va primi o lovitura dura, pentru ca nu vor reusi sa mobilizeze electoratul la vot. Daca anticipatele se.

Dezastru lingvistic la varful PSD. Dupa Viorica Dancila, Marcel Ciolacu vine cu gafe noi inca de la prima aparitie

Viorica Dancila a anuntat ca demisioneaza din functia de presedinte al PSD, iar Marcel Ciolacu a fost votat presedintele interimar al partidului. Cum a fost schimbul? Cu adevarat echitabil. Noua fata a formatiunii politice vine cu gafe inca de la prima aparitie. Dupa Viorica Dancila, Marcel Ciolacu vine cu gafe de la prima aparitie Viorica .

VIORICA DANCILA: Sub conducerea mea, Partidul Social Democrat a crescut

Fostul lider PSD Viorica Dancila a afirmat azi, intr-o postare pe reteaua sociala Facebook, ca sub conducerea ei Partidul Social Democrat a crescut si isi exprima speranta ca noua conducere sa continue acest trend.

Ce functie va ocupa Viorica Dancila, dupa demisia de la sefia PSD. Se intoarce de unde a plecat

Anul 2019 a fost un dezastru pentru Viorica Dancila. Desi putea lejer sa-l creada cel mai bun an din cariera sa, totul s-a zdruncinat in turul I al alegerilor prezidentiale. Ce functie va putea ocupa aceasta, dupa renuntarea de buna voie la sefia Partidului Social Democrat? Ce functie va ocupa Viorica Dancila, dupa demisia de .

Ce operatii estetice si-a facut Viorica Dancila la fata. Apropiatii au vorbit despre interventiile pe care le-a suferit liderul PSD

Viorica Dancila a pierdut ocazia de a fi presedintele Romaniei, desi s-a pregatit intens pentru alegerile prezidentiale 2019, si nu doar din punct de vedere al discursului, ci si al infatisarii. Desi a negat ca si-ar fi facut imbunatatiri de ordin estetic, apropiatii spun altceva. Ce interventii spun acestia ca si-ar facut liderul PSD? Ce .

Codrin Stefanescu, inainte de CEx: Viorica Dancila si-a facut datoria pe deplin! A facut tot ce este posibil omeneste!

Codrin Stefanescu a declarat, inaintea sedintei CEx, ca Viorica Dancila si-a dat tot interesul si s-a implicat in campania pentru prezidentiale pentru a obtine un scor bun. Viorica Dancila a.

Klaus Iohannis a fost sunat de Viorica Dancila. Ce i-a spus fostul premier

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, la Palatul Cotroceni, ca Viorica Dancila l-a sunat si l-a felicitat. Candidatul PSD, Viorica Dancila, a pierdut alegerile in fata candidatului PNL, actualul.

Viorica Dancila: PSD a crescut sub conducerea mea si sper sa continue acest trend

Viorica Dancila, care si-a anuntat marti seara demisia din fruntea partidului social democrat ca urmare a celui mai slab rezultat inregistrat in alegerile prezidentiale, sustine ca PSD a crescut in mandatul sau. Dancila mai spune ca spera ca noua conducere sa continue acest trend.

Rovana Plumb a declarat ca ea a fost cea care a propus ca Viorica Dancila sa preia sefia organizatiei de femei a PSD

Rovana Plumb a declarat ca ea a fost cea care a propus ca Viorica Dancila sa preia sefia organizatiei femeilor social-democrate. Ea a precizat ca Dancila este o persoana demna, care nu a trebuie sa fie convinsa sa demisioneze de la conducerea partidului.

Viorica Dancila, primele declaratii dupa ce a demisionat de la conducerea PSD: Am inteles ca trebuie ca cineva sa-si asume rezultatul alegerilor si ca se doreste o resetare a partidului (VIDEO)

Viorica Dancila si-a anuntat marti seara demisia din functia de presedinte al PSD. La finalul sedintei CEx in care a fost luata aceasta decizie, Dancila a anuntat ca a hotarat sa faca acest lucru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )