Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ion Dichiseanu, probleme grave dupa o investigatie gresita. Fiica actorului: Va rog sa ne indreptam rugaciunile sa vina cu bine acasa

Adevărul Adevărul,
Ion Dichiseanu, probleme grave dupa o investigatie gresita. Fiica actorului: Va rog sa ne indreptam rugaciunile sa vina cu bine acasa

Ioana Dichiseanu, fiica actorului Ion Dichiseanu, a publicat luni un mesaj pe contul ei de Facebook in care anunta ca actorul in varsta de 87 de ani se confrunta cu probleme de sanatate cauzate de o investigatie facuta gresit la o clinica privata. continuă pe Adevărul

Fiica lui Ion Dichiseanu, mesaj emotionant, dupa ce actorul a ajuns de urgenta la spital

Ioana Dichiseanu, fiica indragitului actor Ion Dichiseanu a transmis un mesaj in care spune ca tatal sau nu a ajuns la spital din cauza virusului SARS-CoV-2. Actorul a trecut prin momente grele la inceputul anului, dupa ce s-a luptat cu o pneumonie severa, pe fondul imunitati scazute datorate varstei. Stiu ca pentru el, cea mai mare bucurie a acestei profesii este iubirea publicului. Asa ca va rog sa ne indreptam gandurile si rugaciunile pentru ca tata sa vina cu bine acasa, a scris Ioana Dichiseanu intr-un mesaj pe Facebook.

Informatii de ultima ora despre Ion Dichiseanu. Marele artist a ajuns din nou la spital, in stare grava

Care este acum starea de sanatate a actorului Ion Dichiseanu? Marele actor se afla iar pe patul de spital, in stare grava, avand afectiuni pulmonare, anunta Antena3. ro. Informatii de ultima ora despre Ion Dichiseanu Ion Dichiseanu s-a luptat cu o pneumonie severa, pe fondul imunitatii scazute din cauza varstei. Acum, actorul in varsta de 87 .

Ion Dichiseanu a fost internat de urgenta in spital, la ATI

Ion Dichiseanu 87 de ani) a fost internat de urgenta laSpitalul Floreasca, sectia de terapie intensiva ATI) din Bucuresti. Celebrul actor se afla pe patul de spital pentru a doua oara in acest an, dupa.

Adina Anghelescu: Ion Dichiseanu, in stare grava la spital

Adina Anghelescu, jurnalist de investigatii, a oferit in exclusivitate la Antena 3 date de ultima ora despre starea de sanatate a actorului Ion Dichiseanu, care se afla din nou pe patul de spital in stare grava cu afectiuni pulmonare.

Ion Cristoiu, mesaj manifest dupa incendiul de la Matei Bals. intrebarea care e pe buzele tuturor romanilor

Ion Cristoiu aduce critici dure la adresa guvernantilor si a presedintelui Klaus Iohannis. Jurnalistul critica si lipsa de reactie a PSD. Ce il nemultumeste pe acesta? Ion Cristoiu, mesaj dur dupa incendiul de la Bals Jurnalistul este de parere ca cei aflati la putere nu au inteles nimic dupa incendiile care au avut loc anterior, .

Ioana Dichiseanu, primele declaratii despre starea de sanatate a tatalui sau. De ce a fost Ion Dichiseanu spitalizat de urgenta

Ioana Dichiseanu a oferit cateva detalii despre starea de sanatate a tatalui sau, actorul Ion Dichiseanu. Aceasta a confirmat internarea, insa a subliniat ca artistul in varsta de 87 de ani nu a avut.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )