Libnet.ro
UNICEF

22:30

Ion Iliescu, mesaj la 28 de ani de la REVOLUTIE! PRIMA REACTIE dupa anunturile Parchetului Militar

B1 B1,
Ion Iliescu, mesaj la 28 de ani de la REVOLUTIE! PRIMA REACTIE dupa anunturile Parchetului Militar

Ion Iliescu rupe tacerea, dupa ce, luni, Parchetul Militar a spus ca, in Dosarul Revolutiei, a fost stabilita componenta comandamentului politico-militar care a preluat, in timp foarte scurt,. continuă pe B1

Iliescu, mesaj la 28 de ani de la Revolutie: A fost o revolutie, indiferent de ceea ce se straduiesc sa acrediteze cei carora acest act de demnitate nu le este pe plac

Fostul presedinte Ion Iliescu spune, intr-un mesaj postat vineri pe blogul sau, ca in decembrie 1989 in Romania a avut loc o Revolutie, indiferent de ceea ce se straduiesc sa acrediteze cei carora acest act de demnitate nu le este pe plac.

Ion Iliescu, la 28 de ani de la Revolutie: in Romania a avut loc una, indiferent de ce se straduiesc unii sa acrediteze

In Romania a avut loc o revolutie, indiferent de ceea ce se straduiesc sa acrediteze cei carora acest act de demnitate nu le este pe plac, spune fostul presedinte Ion Iliescu, presedinte de onoare al PS.

ULTIMA ORA! La 28 de ani de la REVOLUTIE, Ion Iliescu ... Anuntul a fost facut PUBLIC in urma cu putin timp

Ion Iliescu rupe tacerea, dupa ce, luni, Parchetul Militar a spus ca, in Dosarul Revolutiei, a fost stabilita componenta comandamentului politico-militar care a preluat, in timp foarte scurt,.

Restrictii in traficul din Capitala, joi si vineri, pentru comemorarile a 28 de ani de la Revolutie

Traficul rutier va fi restrictionat in Capitala, joi si vineri, cand vor avea loc actiuni de comemorare a 28 de ani de la Revolutia Romana din decembrie 1989, anunta Brigada Rutiera a Capitalei.

Sedinta solemna a Parlamentului dedicata implinirii a 28 de ani de la Revolutie

Senatorii si deputatii se vor reuni, joi, intr-o sedinta solemna dedicata implinirii a 28 de ani de la Revolutia din 1989.

Liviu Dragnea, prima reactie dupa dezvaluirea ca mai multi demnitari au fost interceptati

Liviu Dragnea a avut o prima reactie dupa dezvaluirea facuta ca mai multi demnitari au fost interceptati de catre DNA. Ce sa comentez, nu stiu. Cate lucruri sunt anormale in societatea.

Ion Iliescu:In decembrie 1989 in Romania a avut loc o Revolutie, indiferent de ceea ce se straduiesc sa acrediteze unii

In decembrie 1989 in Romania a avut loc o Revolutie, indiferent de ceea ce se straduiesc sa acrediteze cei carora acest act de demnitate nu le este pe plac, scrie pe blogul personal Ion Iliescu vineri, la douazeci si opt de ani de la victoria revoltei populare.

Ion Iliescu:In decembrie 1989 in Romania a avut loc o Revolutie, indiferent de ceea ce se straduiesc sa acrediteze cei carora acest act de demnitate nu le este pe plac

In decembrie 1989 in Romania a avut loc o Revolutie, indiferent de ceea ce se straduiesc sa acrediteze cei carora acest act de demnitate nu le este pe plac, scrie pe blogul personal Ion Iliescu vineri, la douazeci si opt de ani de la victoria revoltei populare.

Ion Iliescu rupe tacerea. Anuntul facut de fostul presedinte dupa speculatiile din ultima vreme

Ion Iliescu rupe tacerea dupa multa vreme. Fostul presedinte a tinut, pe 22 decembrie, sa raspunda acuzatiilor venite inclusiv dinspre Parchet potrivit carora in decembrie 1989 nu ar fi avut loc o.

Serban Sturdza catre Gabriela Firea: Schimbarile peste noapte nu duc la nimic bun. Bucurestenii se intreaba unde va fi bulevardul Ion Iliescu, piata Serban Nicolae sau parcul Nicolicea

Presedintele filialei Bucuresti a Ordinului Arhitectilor, Serban Sturdza, i-a adresat primarului Capitalei Gabriela Firea o scrisoare deschisa in care ironizeaza graba acesteia de a redenumi o parte din Soseaua Kiseleff si Parcul Herastrau Regele Mihai I si o avertizeaza ca schimbarile acestea peste noapte nu duc la nimic bun, bucurestenii intrebandu-se deja unde va fi bulevardul Ion Iliescu, piata Serban Nicolae sau parcul Nicolicea.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2622 seconds )