Libnet.ro
UNICEF

11:16

iPhone 5 cel mai cautat gadget al anului 2012 conform statisticilor Yahoo

B1 B1,
iPhone 5 cel mai cautat gadget al anului 2012 conform statisticilor Yahoo

Yahoo a publicat lista celor mai cautate cuvinte pe parcursul anului 2012. Lista include termeni din domenii diverse cum ar fi gadget-uri, Olimpici, echipe sportive, cantece, versuri, programe TV, cautari de tipul. continuă pe B1

Superman, Spiderman sau Batman, de Tudor Giurgiu, votat Cel mai bun scurtmetraj european 2012. Haneke la mare Amour cu EFA

Dupa ce le-a spus invitatilor ca primeste premiul chiar de ziua nationala a Romaniei, Tudor Giurgiu a adaugat ca isi doreste ca cinematograful sa fie mult mai sustinut de clasa politica. Imi doresc ca politicienii romani sa fie mai sensibili la probleme noastre. Cineastii de azi sunt foarte talentati, dar institutiile statului sunt cam slabe, a spus Giurgiu. Amour a luat cele mai importante premii, fiind desemnat printre altele Filmul European al Anului.

Breaking News: Tudor Giurgiu - cel mai bun scurtmetraj al anului. ...

- corespondeta din La Valletta, Malta Romanul Tudor Giurgiu a castigat premiul pentru cel mai bun film de scurt metraj al anului 2012 cu pelicula Superman, Spiderman sau Batman, impunandu-se in fata celorlalte 13 filme concurente. Premiul i-a fost decernat de rusul Grigory Dobrygin in cadrul galei Premiilor Academiei Europene de Film care are loc in La Valletta, Malta. In discursul de acceptare al premiului Giurgiu a spus ca se bucura pentru premiul primit, insa si-ar dori ca .

Leul, cel mai prost pariu in 2012.

Ati simtit deja in rate sau in pretul carburantilor deprecierea fata de euro, franc elvetian, dolar. Stiti insa ca forintul, zlotul, dar si aurul au crescut fata de leu cat toata deprecierea acumulata de acesta in fata principalelor valute? De Ziua Nationala, am recapitulat performantele monedei nationale. Pariati pe leu, a sunat fals in acest an. Leul a pierdut pana acum 4,31% fata de euro, 3,87% in fata dolarului si s-a depreciat cu 5,33% fata de franc. Ati simtit-o probabil in valoarea .

FIFA a decis: Top trei cele mai frumoase goluri din 2012 (VIDEO)

FIFA a anuntat care sunt cele trei reusite nominalizate la finala pentru cel mai frumos gol al anului 2012. in top trei au intrat reusita lui Falcao, de la Atletico Madrid, un gol marcat de brazilianul Neymar, dar .

Dupa dealuri, in topul celor mai bune filme ale anului 2012 alcatuit de revista ...

Lungmetrajul Dupa dealuri, regizat de Cristian Mungiu, figureaza pe locul al optulea in topul celor mai bune filme ale anului 2012 alcatuit de prestigioasa revista Sight Sound, publicat ca in fiecare an la inceputul lunii decembrie, relateaza hollywoodreporter. com, potrivit Mediafax. Topul revistei Sight Sound - considerata un echivalent britanic al publicatiei franceze Cahiers Du Cinema - a fost alcatuit pe baza voturilor exprimate de 100 de critici de film. Filmul Dupa .

Handbal: Katarina Bulatovici, de la Oltchim, nominalizata la titlul de jucatoarea anului 2012

Jucatoarea muntenegreana de handbal Katarina Bulatovic, interul dreapta al echipei Oltchim Rm. Valcea figureaza in selectia finala, de 5, pentru titlul de cea mai buna jucatoare a anului 2012 din lume. Printre.

Golul anului 2012: Falcao, Neymar sau Stoch?

Radamel Falcao Atletico Madrid), Neymar Santos) si Miroslav Stoch Fenerbahce) sunt alegerile FIFA la categoria golul anului 2012 premiul Ferenc Puskas). Castigatorul va fi anuntat pe 7 ianuarie 2013, la Zurich. Intra in material pentru a vedea golurile nominalizate.

VIDEO Golul anului 2012: Falcao, Neymar sau Stoch?

Radamel Falcao Atletico Madrid), Neymar Santos) si Miroslav Stoch Fenerbahce) sunt alegerile FIFA la categoria golul anului 2012 premiul Ferenc Puskas). Castigatorul va fi anuntat pe 7 ianuarie 2013, la Zurich. Intra in material pentru a vedea golurile nominalizate.

Antonescu, despre alegerile parlamentare: Cred ca este cel mai important vot din ultimii 20 de ani.

Copresedintele USL, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca votul pe care romanii il vor da pe 9 decembrie la alegerile parlamentare este cel mai important din ultimii 20 de ani. Ceea ce vreau sa transmit tuturor candidatilor, echipelor de campanie, militantilor, este sa constientizeze ca aici ca si in sport niciun meci nu e dinainte jucat . Ultima saptamana de campanie trebuie sa fie saptamana eforturilor maxime, a precizat liderul liberal. Celor care cred ca USL este solutia, este .

Forbes: Dr. Dre, muzicianul cu cele mai mari venituri in 2012

Artistul hip-hop Dr. Dre a fost desemnat de revista Forbes cel mai bogat muzician in 2012, cu peste 100 de milioane de dolari. in varsta de 47 de ani, Dr. Dre este unul dintre cei mai apreciat artisti din.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )