Libnet.ro
UNICEF

22:15

Jeffrey Epstein si-a facut testamentul cu doar doua zile inainte sa se sinucida. Cine este unicul sau mostenitor

Hotnews Hotnews,
 Jeffrey Epstein si-a facut testamentul cu doar doua zile inainte sa se sinucida. Cine este unicul sau mostenitor

Jeffrey Epstein, omul de afaceri american care s-a sinucis in inchisoare pe 10 august, si-a semnat testamentul cu doar doua zile inainte sa moara, potrivit The New York Post care a intrat in posesia documentului. continuă pe Hotnews

Jeffrey Epstein ar fi semnat un testament cu doua zile inainte de a se sinucide

Jeffrey Epstein a semnat un testament prin care a incredintat toata averea sa, in valoare de circa 5.

Ducele de York surprins in casa pedofilului condamnat Jeffrey Epstein

Un video in care printul Andrew iese din luxoasa proprietate a lui Jeffrey Epstein pune numeroase semne de intrebare. Orice legatura intre casa regala si miliardarul acuzat ca a abuzat minore ar putea alimenta scandalul deja existent, potrivit The Telegraph.

Cauza mortii lui Jeffrey Epstein, gasit spanzurat saptamana trecuta in inchisoare

O autopsie a ajuns la concluzia ca omul de afaceri Jeffrey Epstein, care a fost gasit mort in celula sa sambata trecuta, s-a spanzurat, a declarat vineri o purtatoare de cuvant a Biroului medicului legist din New York, relateaza Reuters si AFP.

Jeffrey Epstein s-a sinucis prin spanzurare, confirma autopsia sa (oficial)

O autopsie a ajuns la concluzia ca omul de afaceri Jeffrey Epstein, care a fost gasit mort in celula sa sambata trecuta, s-a spanzurat, a declarat vineri o purtatoare de cuvant a Biroului medicului legist din New York, relateaza Reuters si AFP.

Clasamentul WTA: Simona Halep se mentine pe 4; Romania, doar doua jucatoare in TOP 100

Simona Halep se afla si in aceasta saptamana pe locul 4 in clasamentul WTA, cu 4. 743 de puncte acumulate. Romania mai are doar doua sportive in TOP 100 Halep si Begu). Lider se mentine Naomi Osaka, nipona fiind urmata de Ashleigh Barty si Karolina Pliskova.

Primele imagini de la masacrul din Spitalul Sapoca, Buzau, unde un barbat internat de doua zile a ucis mai multi pacienti

Antena 3 a prezentat in exclusivitate primele imagini de la masacru din Spitalul Sapoca, Buzau, unde un barbat internat de doua zile a ucis patru persoane si a ranit alte noua cu stativul de la.

N-A SCAPAT: Liderul unei retele de TRAFICANTI, prins la doua zile dupa evadare!

Autoritatile ucrainene si israeliene au anuntat sambata arestarea unui cetatean israeliano-american suspectat de conducerea unei vaste retele de trafic de droguri online, la doua zile de la evadarea sa in.

Liderul unei retele de trafic de droguri a fost prins de autoritatile ucrainene si israeliene, la doua zile dupa evadare

Autoritatile ucrainene si israeliene au anuntat sambata arestarea unui cetatean israeliano-american suspectat de conducerea unei vaste retele de trafic de droguri online, la doua zile de la evadarea sa in cursul extradarii spre Israel, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Legaturile bolnavicioase dintre Printul Andrew si miliardarul pedofil Jeffrey Epstein

Palatul Buckingham il apara pe fiul favorit al Reginei Elisabeta a II-a in scandalul Epstein, dar marturiile din dosar si investigatiile jurnalistice scot la iveala o serie de legaturi bolnavicioase intre cei doi.

DIETA. Cura de slabire cu prune. Rezultate miraculoase in doar 3 zile

Poti incerca dieta cu prune atunci cand vrei sa scapi rapid de kilogramele in plus. Se tine doar trei zile, insa rezultatele pot fi spectaculoase. Totodata, aceasta se poate relua, insa doar dupa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )