Libnet.ro
UNICEF

11:30

Joseph Stiglitz: Euro nu este bun pentru pace. In ansamblu, a fost contraproductiv

Hotnews Hotnews,
Joseph Stiglitz: Euro nu este bun pentru pace. In ansamblu, a fost contraproductiv

Euro divizeaza europenii si nu este bun pentru pace, crede laureatul premiului Nobel pentru economie Joseph Stiglitz, intr-un interviu publicat luni de cotidianul Handelsblatt si citat de AFP. continuă pe Hotnews

Joseph Stiglitz, laureatul premiului Nobel pentru Economie, critica euro: Nu este bun pentru pace

Euro ii divide pe europeni si nu este bun pentru pace, a afirmat americanul Joseph Stiglitz, laureat al premiului Nobel pentru Economie intr-un interviu aparut luni in cotidianul Handelsblatt, relateaza AFP.

Premiul Nobel pentru Pace ar putea fi acordat unei Uniuni Europene in pragul unei mari crize

Premiul Nobel pentru Pace va fi atribuit in aceasta vineri Uniunii Europene, zguduita de criza din zona euro dar creditata pentru pacificarea unui continent atat de obisnuit cu razboaiele, afirma televiziunea publica norvegiana NRK, citata de AFP.

Premiul Nobel pentru pace 2012 a fost acordat Uniunii Europene

Premiul Nobel pentru pace 2012 a fost acordat Uniunii Europene pentru sase decenii de actiuni de reconciliere si unificare. Premiul Nobel pentru pace este singurul premiu acordat de Norvegia, conform cerintei lui.

UE castiga premiul Nobel pentru pace

Ca recunoastere a contributiei de peste sase decenii la promovarea pacii, a democratiei, drepturilor omului si a reconcilierii in Europa, Uniunea Europeana UE) a fost desemnata, vineri, de catre Comisia Norvegiana pentru Nobel, castigatoarea de anul acesta a premiului Nobel pentru pace.

NOBEL pentru PACE. Barroso considera premiul o mare onoare pentru toti europenii. ...

Presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, a fost primul care a reactionat, vineri, la anuntul privind acordarea premiului Nobel pentru Pace pe 2012 Uniunii Europene, declarandu-se emotionat si onorat, relateaza AFP, citata de Mediafax. Sunt profund emotionat si onorat ca UE a castigat premiul Nobel pentru Pace, a afirmat Schulz pe contul sau de Twitter, la scurt timp dupa anuntul Comitetului Nobel, la Oslo. De la infiintarea sa, UE lucreaza pentru reconciliere si aceasta .

Ungureanu: Premiul Nobel pentru Pace, acordat UE, incununeaza eforturile materializate intr-un proiect comun

Mihai-Razvan Ungureanu, presedinte Forta Civica, a declarat astazi ca Premiul Nobel pentru Pace, acordat in acest an Uniunii Europene, incununeaza eforturile materializate intr-un proiect comun, de peste o jumatate de secol, intr-un moment extrem de dificil al istoriei sale, arata un comunicat trimis redactiei.

Mario Monti spera ca premiul Nobel pentru Pace va oferi forta si convingere ...

Seful Guvernului italian, Mario Monti, si-a exprimat vineri dorinta ca acordarea premiului Nobel pentru Pace Uniunii Europene sa poata oferi forta si convingere guvernelor si cetatenilor europeni, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Sper ca aceasta recunoastere importanta va oferi o noua forta si convingere guvernelor si cetatenilor statelor membre pentru a continua cu hotarare spre obiectivul unei Uniuni Europene unite, solidare si deschise fata de restul lumii, depasind dificultatile .

MAEur saluta primirea premiului Nobel pentru Pace de catre UE

Ministerul Afacerilor Europene saluta acordarea premiului Nobel pentru Pace Uniunii Europene, decizie luata in unanimitate la 12 octombrie 2012 de membrii Comitetului Nobel de la Oslo, anunta ministerul printr-un comunicat de presa.

Premiul Nobel pentru Pace din acest an a fost obtinut de Uniunea Europeana

Premiul Nobel pentru Pace pentru anul 2012 a fost obtinut de catre Uniunea Europeana. Anuntul a fost facut vineri si a fost transmis live pe site-ul nobelprize. org. UE si stramosii sai au contribuit de.

UE a PRIMIT premiul Nobel pentru Pace pe 2012.

UPDATE:Premiul Nobel pentru Pace pe anul 2012 a fost atribuit, vineri, Uniunii Europene, a anuntat Comitetul Nobel norvegian, confirmand oficial o informatie dezvaluita cu putin timp inainte de televiziunea publica NRK, informeaza AFP, citata de Mediafax. UE si stramosii sai au contribuit de peste sase decenii la promovarea pacii, reconcilierii, democratiei si drepturilor omului in Europa, a declarat la Oslo presedintele Comitetului Nobel norvegian, Thorbjoern Jagland. _ _ _ _ _ Uniunea .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )